Test dine remarketingkampagner

Opret remarketingmålgrupper med identisk sammensætning til testformål.

Du kan oprette to eller flere remarketingmålgrupper med identisk sammensætning og køre forskellige annoncekampagner for hver målgruppe. Du kan derefter sammenligne effektiviteten af ​​hver kampagne og finde den, der er mest effektiv.

I denne artikel:

Om dimensionen Brugerfilsæt

Analytics tildeler vilkårligt hver af dine brugere ét af ​​100 filsæt. For en given bruger angiver dimensionen Brugerfilsæt (værdier fra 1 til 100) det filsæt, som brugeren er blevet tildelt. Ved at medtage en betingelse for Brugerfilsæt i målgruppedefinitioner kan du oprette flere målgrupper, som er identiske i sammensætning, bortset fra værdien i deres brugerfilsæt. Du kan derefter sammenligne virkningen af ​​forskellige kampagner på identiske målgrupper.

Du kan f.eks. oprette to remarketingmålgrupper, som har samme alder, køn og by, men som har forskellige brugerfilsæt. Du kan derefter køre en anden version af din remarketingkampagne for hver målgruppe for at se, hvilken version der er mest effektiv.

Opret målgrupper

Dette eksempel viser, hvordan du definerer to demografisk identiske målgrupper baseret på Alder, Køn og Placering (by), og hvordan der skelnes mellem dem ud fra værdien i deres Brugerfilsæt.

1. Log ind på Google Analytics..
  2. Klik på Administrator, og gå til den ejendom, hvor du vil oprette målgruppen.
  3. Klik på Målgruppedefinitioner > Målgrupper i kolonnen EJENDOM.
  4. Klik på + Ny målgruppe. Få flere oplysninger om oprettelse af målgrupper.
  5. I trin 1 skal du vælge den Analytics-visning, der indeholder brugerdataene til din målgruppe og vælge den annoncekonto, hvor målgruppen skal være tilgængelig.
  6. I trin 2 skal du klikke på Opret ny.
  7. I Audience Builder skal du bruge demografifiltrene til at vælge kategorierne Alder og Køn og til at identificere Placering (By).
    Audience Builder med filtre til demografiske oplysninger
  8. Brug betingelsesfiltrene til at angive: Brugerfilsæt mindre end eller lig med 50
    Audience Builder med filteret Betingelser
  9. Klik på Anvend, og navngiv derefter målgruppen (f.eks. Testmålgruppe til remarketingkampagne A), og gem målgruppen.
  10. Start med trin 4 ovenfor for at oprette den anden målgruppe:
    • I Audience Builder skal du bruge demografifiltrene til at vælge de samme kategorier, Alder og Køn, som du valgte til den forrige målgruppe, og til at identificere den samme Placering (By).
    • Brug betingelsesfiltrene til at angive Brugerfilsæt større end 50.
    • Klik på Anvend, og navngiv derefter målgruppen (f.eks. Testmålgruppe til remarketingkampagne B), og gem målgruppen.

Kør testen

Sådan tester du de to kampagner i Google Ads:

Evaluer resultaterne

Du evaluerer resultatet af dine kampagner i Analytics.

Log ind på din Analytics-konto, og gå til den visning, hvor du vil evaluere resultaterne.

Opret to segmenter, der begge er baseret på navnet på den remarketingkampagne, du er ved at teste. Eksempel:

• Segment 1: Kampagne matcher præcist remarketingkampagne A
  • Segment 2: Kampagne matcher præcist remarketingkampagne B

Derefter kan du sammenligne metrics for hvert segment i alle dine Analytics-rapporter.