Provar les campanyes de remàrqueting

Creeu diversos públics de remàrqueting amb la mateixa composició per fer proves.

Podeu crear dos o més públics de remàrqueting idèntics pel que fa a la composició i publicar una campanya publicitària diferent per a cadascun. Així podreu comparar el rendiment de les campanyes i veure quina és més eficaç.

Contingut de l'article:

Sobre la dimensió Segment d'usuari

Analytics assigna cada usuari, de manera aleatòria, a un dels 100 segments. Aleshores, per a cada usuari, la dimensió "Segment d'usuari" (amb valors de l'1 al 100) indica el segment al qual ha estat assignat. Incloure una condició "Segment d'usuari" a les definicions dels públics us permet crear diversos públics amb una composició idèntica, llevat dels valors del segment d'usuari. D'aquesta manera, podeu comparar quins efectes tenen les diferents campanyes sobre els mateixos públics.

Podríeu crear dos públics, per exemple, que comparteixin els mateixos requisits d'edat, de sexe i de ciutat, però que es diferenciïn pel segment d'usuari. Aleshores, podeu publicar una versió diferent d'una campanya de remàrqueting amb cada públic per veure quina versió dóna més bons resultats.

Crear públics

En aquest exemple, podeu veure com es defineixen dos públics demogràficament idèntics pel que fa als criteris d'Edat, de Sexe i d'Ubicació (ciutat), i com se'ls pot diferenciar mitjançant el valor Segment d'usuari.

1. Inicieu la sessió a Google Analytics..
  2. Feu clic a Administració i navegueu fins a la propietat en què voleu crear el públic.
  3. A la columna PROPIETAT, feu clic a Definicions de públic > Públics.
  4. Feu clic a + Públic nou. (Més informació sobre la creació de públics)
  5. Al primer pas, seleccioneu la visualització d'Analytics que inclogui les dades d'usuaris del vostre públic i seleccioneu el compte publicitari per al qual vulgueu que el públic estigui disponible.
  6. Al segon pas, feu clic a Crea'n un de nou.
  7. Un cop dins del Creador de públic, utilitzeu els filtres de Dades demogràfiques per seleccionar les categories d'Edat i de Sexe, així com per identificar la Ubicació (ciutat).
    Creador de públic amb els filtres de Dades demogràfiques
  8. Utilitzeu els filtres de Condicions per especificar: Segment d'usuari ≤ 50.
    Creador de públic amb filtres de Condicions
  9. Feu clic a Aplica, poseu un nom al públic (p. ex., Públic de prova per campanya de remàrqueting A) i deseu-lo.
  10. Comenceu pel pas 4 anterior per crear el segon públic:
    • Un cop dins del Creador de públic, utilitzeu els filtres de Dades demogràfiques per seleccionar les mateixes categories d'Edat i de Sexe que havíeu aplicat al públic anterior, així com per identificar la mateixa Ubicació (ciutat).
    • Utilitzeu els filtres de Condicions per especificar que el Segment d'usuari sigui superior a 50.
    • Feu clic a Aplica, poseu un nom al públic (p. ex., Públic de prova per campanya de remàrqueting B) i deseu-lo.

Executar les proves

Per provar dues campanyes a Google Ads:

Avaluar els resultats de les proves

Des d'Analytics podeu avaluar els resultats que han obtingut les campanyes.

Inicieu la sessió al compte d'Analytics i navegueu fins a la visualització en què voleu avaluar els resultats.

Creeu dos segments, tots dos basats en el nom de la campanya de remàrqueting que voleu provar. Per exemple:

• Segment 1: La campanya coincideix exactament amb la campanya de remàrqueting A
  • Segment 2: La campanya coincideix exactament amb la campanya de remàrqueting B

Aleshores, consultant els informes d'Analytics, podreu comparar les mètriques per a cada segment.