User ID-vyer

En särskild rapportvy som endast innehåller data för den delmängd av trafiken som har tilldelats ett User ID.

I User ID-vyerna ingår en uppsättning rapporter för flera enheter som inte finns tillgängliga i andra rapportvyer. Rapporterna för flera enheter ger dig de verktyg du behöver för att analysera hur användarna engagerar sig med ditt innehåll på olika enheter under flera besök. Även alla andra standardrapporter och verktyg finns tillgängliga i User ID-vyer.

User ID-vyer innehåller inte all din data. För att analysera all din data måste du använda en annan typ av rapportvy.

User ID-vyn finns endast tillgänglig för Universal Analytics-egendomar med User ID aktiverat. Du måste även skapa User ID-vyer. Dessa finns inte med från början i kontot.