User ID -näkymät

Raportointinäkymän erikoistyyppi, joka sisältää tietoja vain siitä liikenteen osajoukosta, jolle on määritetty User ID.

User ID -näkymät sisältävät joukon laitteidenvälisiä raportteja, jotka eivät ole käytettävissä muissa raportointinäkymissä. Laitteidenvälisten raporttien avulla analysoit tavat, joilla käyttäjät hyödyntävät tarjoamaasi sisältöä eri laitteissa useiden istuntojen aikana. Myös muut vakioraportit ja -näkymät ovat käytettävissä User ID -näkymissä.

User ID -näkymät eivät sisällä kaikkia tietoja. Jos haluat analysoida tietoja kattavasti, käytä toista raportointinäkymää.

User ID -näkymät ovat käytettävissä vain Universal Analytics -omaisuuksissa, joissa User ID on käytössä. User ID -näkymät on myös luotava, ne eivät sisälly tiliisi oletuksena.

Aiheeseen liittyviä resursseja