Om Benchmarking

Sammenlign din ejendoms effektivitet med ejendomme, der ejes af andre i din branche.

Benchmarking giver dig mulighed for at sammenligne dine data med de samlede branchedata fra andre virksomheder, som deler deres data. Dette giver dig værdifulde oplysninger om den kontekst, som du opererer i, så du kan opstille meningsfulde mål, få indsigt i tendenser i din branche og finde ud af, hvordan du klarer dig i forhold til konkurrenterne.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Se rapporter af typen Benchmarking

Sådan får du adgang til rapporterne af typen Benchmarking:
  1. Log ind på din Analytics-konto.
  2. Naviger til din visning.
  3. Åbn Rapporter.
  4. Vælg Målgruppe > Benchmarking.

Valg af Benchmarking

Du kan vælge mellem over 1600 branchekategorier ved hjælp af en menu i Benchmarking-rapporterne. Du kan finjustere dataene yderligere efter geografisk placering og vælge mellem syv klassifikationer for trafikstørrelse, så du sammenligner din ejendom med andre ejendomme i din branche, der har lignende trafikniveauer. Du kan f.eks. sammenligne din ejendom med alle ejendomme i branchen "Alle hoteller og overnatningssteder" i Storbritannien, som modtager mellem 500 og 1000 daglige sessioner i gennemsnit.

Tilgængelige data

Benchmarking-data er tilgængelige for alle værdier i følgende dimensioner:

• Standardkanalgruppering (dvs. kanalerne Sociale netværk, Direkte, Henvisning, Organisk søgning, Betalt søgning, Display og E-mail)
  • Placering (Land/område)
  • Enhed (dvs. computer, mobil og tablet)

Du kan sammenligne dine data med benchmarking-data for følgende metrics:

• Sessioner (dvs. antal sessioner)
  • % nye sessioner
  • Nye sessioner (dvs. antal sessioner fra nye brugere)
  • Sider pr. session
  • Gns. sessionsvarighed
  • Afvisningsprocent

Næste trin