Beregning

En kvantitativ måling av dataene dine. Beregninger i Analytics kan være summer eller forholdstall.

Beregninger er individuelle elementer ved en dimensjon, som kan måles som en sum eller et forholdstall. Dimensjonen By kan for eksempel knyttes til en beregning som Befolkning. Denne beregningen kan ha en sum som består av alle innbyggerne i den bestemte byen.

Skjermvisninger, Sider per økt og Gjennomsnittlig øktvarighet er eksempler på beregninger i Analytics.