Dimension

En beskrivende attribut for eller egenskab ved data. "Browser", "Landingsside" og "Kampagne" er alle eksempler på standarddimensioner i Analytics.

En dimension er en beskrivende attribut for eller egenskab ved et objekt, som kan have forskellige værdier. En geografisk placering kan f.eks. have dimensioner som Breddegrad, Længdegrad og Bynavn. Værdier for dimensionen Bynavn kunne være San Francisco, Berlin eller Singapore.

Browser, Afslutningsside, Skærme og Sessionsvarighed er alle eksempler på dimensioner, der vises som standard i Analytics. Dimensioner vises i alle dine rapporter, men de kan være forskellige afhængigt af den enkelte rapport. Brug dem til at organisere, segmentere og analysere dine data.

I Analytics kan du også oprette tilpassede dimensioner, der kan indeholde ekstra datatyper, som du sender via sporingskoden, ved hjælp af Dataimport eller ved hjælp af Analytics API.