Administrer oprulningsejendomme

Tilføj ejendomme, og inkorporer tilpassede dimensioner, tilpassede metrics og User-ID-data.
Denne funktion er kun tilgængelig i Google Analytics 360, som er en del af Google Marketing Platform.
Få flere oplysninger om Google Marketing Platform.

Hvis du vil administrere oprulningsejendomme, skal du have rollen Redaktør til den oprulningsejendomn og eventuelle kildeejendomme, som du vil tilføje.

Udrulningsejendomme står opført sammen med dine andre ejendomme på siden Administrator (på menuen øverst i kolonnen Ejendom).

Du arbejder med oprulningsejendomme på samme måde, som du arbejder med traditionelle ejendomme: En oprulningsejendom hører til en konto. Du opretter forskellige visninger til dataene i en oprulningsejendom og vælger derefter en visning for at se de tilknyttede rapporter.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Redigering af en oprulningsejendom

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Klik på Administrator.
  3. Vælg den konto, som oprulningsejendommen tilhører, under KONTO.
  4. Vælg oprulningsejendommen under EJENDOM.
  5. Klik på Oprulningsadministration.

Der vises en liste over aktuelle kildeejendomme. Kildeejendomme identificeres med de navne, du angav i indstillingerne for de pågældende ejendomme.
  6. Klik på + TILFØJ KILDEEJENDOMME for at tilføje yderligere kildeejendomme.
  7. For at fjerne en kildeejendom skal du klikke på ejendomsnavnet på listen og derefter klikke på Fjern link til denne ejendom.
  8. For at ændre visningsnavnet for en kildeejendom skal du klikke på ejendomsnavnet på listen og derefter redigere feltet Visningsnavn for kildeejendom. Visningsnavne bruges til at identificere kildeejendommene i rapporter. Hvis du redigerer et visningsnavn, ændres det i oprulningsejendommens kontekst, men det oprindelige navn bevares i indstillingerne for kildeejendommen.

Tilføjelse af tilpassede dimensioner og metrics

Oprulningsejendomme "arver" ikke tilpassede dimensioner og metrics fra kildeejendomme. Da disse data kan variere på kildeniveau (eksempelvis forskellige navne for samme dimensioner og metrics), skal du oprette nye tilpassede dimensioner og metrics og mål for en oprulningsejendom.

Selvom udrulningsejendomme ikke "arver" tilpassede dimensioner og variabler, har du mulighed for at knytte de tilpassede dimensioner og variabler i dine kildeejendomme til de nye, som du opretter for dine udrulningsejendomme. Når du opretter en ny tilpasset dimension eller metric i din oprulningsejendom, skal du blot bruge menuen Dimensionstilknytning eller Metric-tilknytning til at vælge en eksisterende tilpasset dimension eller metric fra en af dine kildeejendomme:

Inkorporering af User-ID-data

Oprulningsejendomme "arver" User-ID-data fra de af deres kildeejendomme, der er konfigureret til at medtage disse data. Du er dog nødt til at oprette et nyt bruger-id-aktiveret dataudvalg for din udrulningsejendom for at kunne se disse data.

Da brugere deduplikeres på tværs af ejendomme, håndteres nye og tilbagevendende brugere en smule forskelligt i disse rapporter: Første gang, en bruger starter en session i en af dine kildeejendomme, registreres denne bruger som en ny bruger. Næste gang, en bruger starter en session i en af dine kildeejendomme, registreres den pågældende bruger som en tilbagevendende bruger, selvom denne ejendom ikke er den samme som den første ejendom.

Sådan opretter du en User-ID-aktiveret visning:

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Klik på Administrator.
  3. Vælg den konto, som oprulningsejendommen tilhører, under KONTO.
  4. Vælg oprulningsejendommen under EJENDOM.
  5. Klik på menuen VISNING og derefter på Opret en ny visning.
  6. Indstil muligheden User-ID-visning til Til.

Aktivering/deaktivering af annoncetilpasning

Du kan aktivere eller deaktivere annoncetilpasning for oprulningsejendomme på samme måde som for andre Analytics-ejendomme. Hvis en hændelse i en kildeejendom er markeret som ikke til brug for annoncetilpasning, betragtes den også som ikke til brug i oprulningsejendomme.