Aktivér Udvidet e-handel for en visning

Sådan aktiverer du Udvidet e-handel for en visning og føjer etiketter til dine betalingstrin:

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Klik på Administrator, og gå til den visning, som du vil aktivere Udvidet e-handel for.
  3. Klik på E-handelsindstillinger i kolonnen VISNING.
  4. Angiv statussen TIL under Trin 1, Aktivér e-handel.
  5. Klik på Næste trin.
  6. Angiv statussen til TIL under Trin 2, indstillinger for udvidet e-handel.
    Når du aktiverer denne indstilling, sker der følgende:
    • Du kan nu se rapporterne til Udvidet e-handel i afsnittet Konverteringer
    • Du kan ikke længere se den gamle kategori med navnet "E-handelsrapporter"
    Du kan genaktivere den gamle kategori med navnet "E-handelsrapporter" ved at deaktivere denne funktion
  7. Du kan også vælge at indtaste etiketter for betalingstrinnene, du har defineret i din tagging af ec.js. Disse etiketter er kun til visningsformål, således at Analytics kan oprette en meningsfuld tragtvisualisering af din betalingssti.

Klik på et tragttrin, indtast et etiketnavn, og klik derefter på Udført. Gentag dette for hvert trin, du har defineret i din tagging.

Etiketnavnene vises i rapporten Betalingsadfærd (f.eks. Log ind/opret konto, leveringsadresse, faktureringsoplysninger, gennemgå ordre, bestil).
  8. Klik på Send.