Opprett og administrer remarketingmålgrupper for Display & Video 360

Denne funksjonen er bare tilgjengelig i Analytics 360, som er en del av Google Marketing Platform.
Finn ut mer om Google Marketing Platform.
I denne artikkelen:

Sett sammen en remarketingmålgruppe

Slik setter du sammen en remarketingmålgruppe:

Du kan også opprette og dele målgrupper ved hjelp av Management API.
  1. Logg på Google Analytics.
  2. Klikk på Administrator, og naviger til området der du vil opprette målgruppen.
  3. Finn Område-kolonnen, og klikk på Målgruppedefinisjoner og deretter på Målgrupper.
  4. Klikk på + Ny målgruppe.
    Trinn 1 i konfigureringen av en remarketingmålgruppe: Konfigurasjon av tilknytning
  5. Velg en rapporteringsvisning på Rapporteringsvisning-menyen som innbefatter de brukerne du ønsker å vise annonser for i remarketingkampanjen din. Eventuelle brukere som blir filtrert ut fra rapporteringsvisningen, blir også filtrert ut fra remarketingmålgruppen.
  6. Velg annonseringskontoen du ønsker å bruke remarketingmålgruppen i, på Deling-menyen. Du kan ikke endre dette valget etter at du har lagret remarketingmålgruppen.
  7. Klikk på Neste trinn.
    Trinn 2 i konfigureringen av en remarketingmålgruppe: Definer målgruppen

8. Definer målgruppen. Det kan du gjøre på disse måtene:
    • Velg blant forhåndskonfigurerte målgruppedefinisjoner:
      • Smart liste: La Google administrere målgruppen for deg.
      • Alle brukere: Her er alle brukere av nettstedet ditt inkludert.
      • Nye brukere: Her inkluderes alle brukere som bare har hatt én økt på nettstedet ditt.
      • Returnerende brukere: Her inkluderes alle brukere som har hatt minst én økt på nettstedet ditt.
      • Brukere som har besøkt en bestemt del av appen din eller nettstedet ditt: Klikk på redigeringsikonet, og oppgi nettadressen for en skjerm i appen eller en side eller katalog på nettstedet. Med dette alternativet benyttes inneholder-samsvartypen, og det søkes etter samsvar med enhver nettadresse som inneholder strengen du oppgir her.
        Hvis du har flere enn 1000 nettadresser for sider eller skjermer i appen eller på nettstedet, blir det utelukkende vist treff i Analytics mens du skriver inn tekst, hvis det finnes samsvar i de første 1000 nettadressene. Det vises ingenting i Analytics hvis det ikke finnes treff i de første 1000 nettadressene. I slike tilfeller kan du kopiere og lime inn nettadressen fra en nettleser eller en annen kilde, for eksempel et regneark.
      • Brukere som fullførte en målkonvertering: Klikk på redigeringsikonet, og velg et mål fra menyen. Dette alternativet forutsetter at du tidligere har konfigurert mål i Analytics.
      • Brukere som fullførte en transaksjon: Dette alternativet er allerede konfigurert på en slik måte at det innbefatter alle brukere med flere enn null transaksjoner.
    • Opprett en ny målgruppedefinisjon. Les Lag en ny målgruppedefinisjon nedenfor.
    • Importer et segment. Les Importer et segment nedenfor.

Uansett hvilken metode du velger for å sette sammen målgruppen din, kan du se et anslag for målgruppestørrelsen under Brukere i løpet av de sju siste dagene. Denne verdien fastsettes ut fra antallet brukere som har oppfylt vilkårene dine i den aktuelle tidsperioden. Dette er bare et anslag for hvor mange fremtidige brukere som kommer til å oppfylle kriteriene dine, basert på trafikken i løpet av de siste sju dagene.

Med mindre du har konfigurert sampling manuelt via sampleRate (analytics.js) eller setSampleRate (ga.js) (som tvinger frem sampling før data blir sendt til Analytics), må du være oppmerksom på at sampling i Analytics ikke har noen innvirkning på antallet brukere som er kvalifisert for remarketingmålgruppene dine. Sampling i Analytics kan påvirke anslaget for målgruppestørrelsen, men ikke selve målgruppen.

9. Angi varighet av inkludering for målgruppen din. Dette er antallet dager brukerne som innfrir disse kriteriene, er kvalifisert for å se remarketingannonser.
  10. Gi remarketingmålgruppen et navn.
  11. Klikk på Lagre.

Opprett nye målgruppedefinisjoner

Hvis du ikke ønsker å bruke noen anbefalt målgruppe, kan du klikke på Opprett ny for å opprette en ny målgruppe basert på et segment du selv definerer. Se eksempler på remarketingmålgrupper.

Merk: Chrome har styrket personvernet ved å redusere granulariteten til dataene som er tilgjengelige via nettleseren. Som følge av disse oppdateringene kan disse feltene nå ha begrensede eller ingen tilgjengelige data:
  • Mobilenhetsmerke
  • Markedsføringsnavn for mobilenhet
  • Modell av mobilenhet
  • Inndatavelger for mobil
  • Operativsystemversjon
  • Skjermoppløsning

Merk: Chrome har styrket personvernet ved å redusere granulariteten til dataene som er tilgjengelige via nettleseren. Som følge av disse oppdateringene kan disse feltene nå ha begrensede eller ingen tilgjengelige data:
  • Mobilenhetsmerke
  • Markedsføringsnavn for mobilenhet
  • Modell av mobilenhet
  • Inndatavelger for mobil
  • Operativsystemversjon
  • Skjermoppløsning

Målgruppebyggeren, ingen filtre er definert

Klikk på Bruk når du er ferdig med å konfigurere målgruppen.

Importer et segment

Du kan importere et segment og bruke det som utgangspunktet for en ny målgruppe. Når du skal definere en målgruppe, kan du klikke på Importer et segment og så velge blant segmentene som er tilgjengelige for det aktuelle området.

Alternativet for å importere et segment

Endre en remarketingmålgruppe

1. Logg på Analytics-kontoen din.
  2. Velg Administrator-fanen, og naviger til kontoen og området du vil endre målgruppen i.
  3. Klikk på Remarketing > Målgrupper i OMRÅDE-kolonnen.
  4. Klikk på navnet på målgruppen du vil endre, i listen over eksisterende målgrupper.
    Konfigurering av en remarketingmålgruppe: redigeringsalternativer
  5. Klikk på Rediger for Målgruppekilde, Målgruppedefinisjon eller Målgruppedestinasjoner.

Hvis du endrer definisjonen for en eksisterende målgruppe, blir det lagt til nye brukere i målgruppen basert på den nye definisjonen. Eksisterende brukere som er lagt til basert på den forrige definisjonen, blir værende i målgruppen inntil varigheten av inkludering utløper.