Crear i gestionar públics de remàrqueting per a Display & Video 360

Aquesta funció només està disponible a Analytics 360, que forma part de Google Marketing Platform.
Obteniu més informació sobre Google Marketing Platform.
Contingut d'aquest article:

Crear un públic de remàrqueting

Per crear un públic de remàrqueting:

També podeu crear i compartir públics amb l'API de gestió.
  1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administració i navegueu fins a la propietat en què voleu crear el públic.
  3. A la columna Propietat, feu clic a Definicions de públic i, tot seguit, a Públics.
  4. Feu clic a + Públic nou.
    Pas 1 per configurar un públic de remàrqueting: configuració de l'enllaç
  5. Al menú Visualització, seleccioneu una visualització que inclogui els usuaris als quals voleu mostrar els anuncis de la campanya de remàrqueting. Els usuaris que s'excloguin de la visualització també s'exclouran del públic de remàrqueting.
  6. Al menú Compte publicitari, seleccioneu el compte per al qual vulgueu utilitzar el públic de remàrqueting. Un cop hàgiu desat el públic de remàrqueting, no podreu canviar la selecció.
  7. Fes clic a Pas següent.
    Pas 2 per configurar un públic de remàrqueting: definiu el públic

8. Definiu el públic. Podeu fer el següent:
    • Triar entre les definicions de públic preconfigurades.
      • Llista intel·ligent: deixeu que Google us gestioni el públic.
      • Tots els usuaris: tots els usuaris que visiten el lloc.
      • Usuaris nous: els usuaris que només han iniciat una sessió al lloc.
      • Usuaris recurrents: els usuaris que han fet almenys una sessió al lloc web.
      • Usuaris que han visitat una secció específica del lloc web o de l'aplicació: feu clic a la icona d'edició i introduïu l'URL d'una pàgina o d'un directori del vostre lloc web, o bé d'una pantalla de la vostra aplicació. Aquesta opció utilitza el tipus de concordança conté i coincideix amb qualsevol URL que contingui la cadena que introduïu aquí.
        Si hi ha més de 1.000 URL de pàgines o de pantalles per al lloc web o per a l'aplicació, Analytics mostra les coincidències a mesura que escriviu només si es troben entre els 1.000 primers URL. Si no n'hi ha cap entre els 1.000 primers, no es mostra res. En aquest cas, podeu copiar i enganxar l'URL des d'un navegador o una altra font d'URL, com ara un full de càlcul.
      • Usuaris que han completat una conversió per objectiu: feu clic a la icona d'edició i seleccioneu un objectiu del menú. Aquesta opció requereix que prèviament hàgiu configurat objectius d'Analytics.
      • Usuaris que han completat una transacció: aquesta opció ja està configurada per incloure els usuaris que han fet una transacció com a mínim.
    • Creeu una definició de públic nova. Llegiu la secció Crear una definició de públic nova que trobareu més avall.
    • Importeu un segment. Llegiu la secció Importar un segment que trobareu més avall.

Independentment del mètode que trieu per crear el públic, a Usuaris dels 7 darrers dies podeu veure una estimació de la mida que tindrà. Aquest valor el determina el nombre d'usuaris que han complert les vostres condicions durant aquest període de temps. Això només és una estimació del nombre d'usuaris futurs que compliran els vostres criteris en funció del trànsit dels 7 dies anteriors.

Tingueu en compte que, llevat que hàgiu configurat manualment el mostreig mitjançant sampleRate (analytics.js) o setSampleRate (ga.js) (mostreig previ a l'enviament de les dades a Analytics), el mostreig d'Analytics no tindrà cap efecte sobre el nombre d'usuaris que es podrà fer servir als públics de remàrqueting. El mostreig d'Analytics pot afectar l'estimació de la mida del públic, però no el públic pròpiament.

9. Definiu la Durada de la subscripció del públic. Aquesta xifra representa el nombre de dies durant els quals es poden mostrar anuncis de remàrqueting als usuaris que compleixin aquests criteris.
  10. Assigneu un nom al públic de remàrqueting.
  11. Feu clic a Desa.

Crear una definició de públic nova

Si no voleu utilitzar un públic recomanat, podeu fer clic a Crea per crear un públic nou a partir del segment que definiu. Consulteu exemples de públics de remàrqueting.

Nota: Chrome ha implementat actualitzacions per millorar la privadesa de l'usuari reduint la granularitat de les dades disponibles a través del navegador. Com a resultat d'aquestes actualitzacions, és possible que els camps següents ara tinguin dades limitades o que no tingui dades disponibles:
  • Marca del dispositiu mòbil
  • Nom comercial del dispositiu mòbil
  • Model del dispositiu mòbil
  • Selector del mètode d'introducció de dades al mòbil
  • Versió del sistema operatiu
  • Resolució de pantalla

Nota: Chrome ha implementat actualitzacions per millorar la privadesa de l'usuari reduint la granularitat de les dades disponibles a través del navegador. Com a resultat d'aquestes actualitzacions, és possible que els camps següents ara tinguin dades limitades o que no tinguin dades disponibles:
  • Marca del dispositiu mòbil
  • Nom comercial del dispositiu mòbil
  • Model del dispositiu mòbil
  • Selector del mètode d'introducció de dades al mòbil
  • Versió del sistema operatiu
  • Resolució de pantalla

Creador de públic, sense cap filtre definit

Quan hàgiu acabat de configurar el públic, feu clic a Aplica.

Importar un segment

Podeu importar un segment i fer-lo servir de base per al públic. Quan estigueu definint el públic, feu clic a Importa un segment i, tot seguit, trieu un segment dels que hi ha disponibles a la propietat en qüestió.

Opció Importa el segment

Editar un públic de remàrqueting

1. Inicieu la sessió al compte d'Analytics.
  2. Seleccioneu la pestanya Administració i aneu al compte i a la propietat que continguin el públic que voleu editar.
  3. A la columna Propietat, feu clic a Remàrqueting > Públics.
  4. A la llista de públics, feu clic al nom del públic que voleu editar.
    Configuració del públic de remàrqueting: opcions d'edició
  5. Feu clic a l'opció Edita dels camps Font del públic, Definició del públic o Destinacions del públic.

Si editeu la definició d'un públic existent, els públics nous s'afegiran al públic segons la definició nova. Els usuaris existents que es van afegir segons la definició anterior es mantindran fins que no en caduqui la durada de la pertinença.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!