Resum d'enllaç amb altres productes

Descobriu a quins altres productes de Google està enllaçat el vostre compte d'Analytics.

El resum de l'enllaç de productes a Analytics us permet veure els altres serveis, productes i comptes de Google que un administrador ha enllaçat al vostre compte d'Analytics i a les vostres dades.

Quan enllaceu Analytics a un altre compte, els dos comptes poden compartir dades. Això converteix el compte d'Analytics en un punt neuràlgic des del qual podeu analitzar totes les dades dels vostres comptes i treure'n molt més profit.

La relació d'Analytics amb cadascun dels altres comptes que tingueu és independent. Podeu controlar quins comptes hi voleu enllaçar. A més, el procés d'enllaç és diferent per a cada compte, com també ho són les dades que es comparteixen.

Al resum de l'enllaç de productes podeu obtenir una descripció detallada de què fa cada integració. També hi podeu trobar enllaços a recursos que us ofereixen una informació més detallada i us mostren com podeu canviar o gestionar les integracions.

Editar la configuració de la secció Enllaç amb altres productes

Podeu trobar el resum de l'enllaç de productes a la columna PROPIETAT de la pàgina Administrador del compte d'Analytics.

Mostra'm els passos
  1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administrador i aneu a la propietat que us interessi.
  3. Seleccioneu l'enllaç del producte que us interessi configurar a la columna PROPIETAT, a la secció Enllaç amb altres productes.

Nota: independentment de la configuració de la secció Enllaç amb altres productes o de la configuració per compartir dades, podeu configurar altres productes de Google (com ara Google Ads) perquè mostrin les dades d'Analytics en temps real. En aquests casos, les dades d'Analytics no s'emmagatzemen fora del vostre compte d'Analytics.

Recurs relacionat

Configuració del flux de dades