Trekk ut dynamiske parametere fra nettadresser via filtre

Hvis du ikke vil eller kan endre sporingskoden eller sidekoden din for å angi tilpassede variabler, har du muligheten til å i stedet bruke et datautvalgsfilter for å trekke ut dynamiske parameterverdier for Produkt-ID og deretter dele disse verdiene som dynamiske attributter.

Opprett et datautvalgsfilter

1. Klikk på Administrator i Analytics.
  2. Velg relevant konto, område og datautvalg.
  3. Klikk på Filtre i Datautvalg-kolonnen.
  4. Klikk på + NYTT FILTER .
  5. Velg Tilpasset filter , og velg deretter Avansert .
  6. I Felt A --> Trekk ut A velger du Forespørsels-URI .
  7. I tekstfeltet for Felt A... angir du et regeluttrykk for å identifisere produkt-ID-ene. Eksempel:

-(\d[^-]*)\.html

eller

prod_id=([^&\.]*)
  8. I Utdata til --> Konstruktør velger du Brukerdefinert .
  9. I tekstfeltet for Utdata til... angir du $A1.

Det ferdige filteret ser omtrent slik ut:

De dynamiske parameterverdiene som du trekker ut fra nettadressene dine, kan ses i Brukerdefinert -rapporten.

Del de dynamiske parameterverdiene som dynamiske attributter

Når du deler dynamiske attributter med AdWords-kontoene dine , kan du i stedet for å velge en tilpasset variabel under Obligatoriske attributter > Produkt-ID , velge Brukerdefinert for å dele de hentede verdiene med AdWords og bruke dem som grunnlag for dynamisk remarketing.