Dynaamisten parametrien poimiminen URL-osoitteista suodattimien avulla

Jos et halua tai voi muuttaa seuranta- tai sivukoodiasi muokattujen muuttujien määrittelemiseksi, voit sen sijaan poimia tuotetunnuksen dynaamisia parametriarvoja näkymäsuodattimella ja jakaa nämä arvot dynaamisina attribuutteina.

Näkymäsuodattimen luominen

1. Klikkaa Analyticsissa Järjestelmänvalvoja .
  2. Valitse Tili, Omaisuus ja Näkymä.
  3. Klikkaa Näkymä-sarakkeesta Suodattimet .
  4. Klikkaa + UUSI SUODATIN .
  5. Valitse Muokattu suodatin ja sitten Lisäasetukset .
  6. Kohdassa Kenttä A --> Poimi A valitse Pyynnön URI-tunniste .
  7. Kirjoita tekstikenttään Kenttä A... säännöllinen lauseke tuotetunnuksien tunnistamiseksi, esimerkiksi:

-(\d[^-]*)\.html

Vaihtoehtoisesti:

prod_id=([^&\.]*)
  8. Valitse Tulostus kohteeseen -> Muodostaja, -kohdassa Käyttäjän määrittämä .
  9. Kirjoita Tulostus kohteeseen... -tekstikenttään $A1.

Valmiin suodattimen pitäisi näyttää osapuilleen tältä:

URL-osoitteista poimitut dynaamiset parametriarvot näkyvät Käyttäjän määrittämä -raportissa.

Dynaamisten parametriarvojen jakaminen dynaamisina attribuutteina

Kun jaat dynaamisia attribuutteja AdWords-tilissäsi , kohdassa Vaaditut attribuutit > Tuotetunnus voit valita muokatun muuttujan sijaan Käyttäjän määrittämä -vaihtoehdon ja jakaa poimitut arvot AdWordsin kanssa. Voit käyttää arvoja dynaamisen uudelleenmarkkinoinnin pohjana.