Træk dynamiske parametre ud fra webadresser via filtre

Hvis du ikke ønsker (eller ikke kan) ændre din sporingskode eller din sidekode for at definere tilpassede variabler, har du i stedet mulighed for at bruge et dataudvalgsfilter til at udtrække værdier for dynamiske parametre for Product ID og derefter dele disse værdier som dynamiske attributter.

Opret et dataudvalgsfilter

1. I Analytics skal du klikke på Administrator .
  2. Vælg den relevante konto, den relevante ejendom og det relevante dataudvalg.
  3. Klik på Filtre i kolonnen "Dataudvalg".
  4. Klik på + NYT FILTER .
  5. Vælg Tilpasset filter , og vælg derefter Avanceret .
  6. I Felt A --> Uddrag A skal du vælge Forespørgsels-URI .
  7. I tekstfeltet til Felt A... skal du indtaste et regulært udtryk til identifikation af dine produkt-id'er, f.eks.:

-(\d[^-]*)\.html

eller

prod_id=([^&\.]*)
  8. I Output to --> Konstruktør skal du vælge Brugerdefineret .
  9. I tekstfeltet til Output til... skal du indtaste $A1.

Dit færdige filter skal se nogenlunde således ud:

Værdierne for de dynamiske parametre, som du udtrækker fra dine webadresser, vises i rapporten Brugerdefineret .

Del værdierne for de dynamiske parametre som dynamiske attributter

Når du deler dynamiske attributter med dine AdWords-konti , kan du under Obligatoriske attributter > Produkt-id i stedet for at vælge en tilpasset variabel vælge Brugerdefineret for at dele de udtrukne værdier med AdWords og bruge dem som grundlag for din dynamiske remarketing.