Extracció dels paràmetres dinàmics dels URL mitjançant filtres

Si no voleu, o no podeu, modificar el codi de seguiment o el codi de la pàgina per definir variables personalitzades, podeu utilitzar un filtre de visualització per extreure els valors dels paràmetres dinàmics de l' ID de producte i compartir-los com a atributs dinàmics.

Creació d'un filtre de visualització

1. A Analytics, feu clic a Administrador .
  2. Seleccioneu el compte, la propietat i la visualització que vulgueu.
  3. A la columna "Mostra", feu clic a Filtres .
  4. Feu clic a + FILTRE NOU .
  5. Seleccioneu Filtre personalitzat i després Avançat .
  6. A Camp A --> Extracte A , seleccioneu URI de sol·licitud .
  7. Al camp de text de Camp A... , introduïu una expressió regular per identificar els ID de producte. Per exemple:

-(\d[^-]*)\.html

o bé,

prod_id=([^&\.]*)
  8. A Envia a --> Constructor , seleccioneu Definit per l'usuari .
  9. Al camp de text d' Envia a... , introduïu $A1.

El filtre que creeu ha de ser semblant a aquest:

Els paràmetres dinàmics que extraieu dels vostres URL es mostren a l'informe Definit per l'usuari .

Ús compartit dels valors de paràmetre dinàmic com a atributs dinàmics

Si compartiu atributs dinàmics amb els vostres comptes d'AdWords , a Atributs obligatoris > ID de producte , en lloc de seleccionar una variable personalitzada, podeu seleccionar Definit per l'usuari per compartir els valors obtinguts amb AdWords i després utilitzar-los com a base per al remàrqueting dinàmic.