I denne artikel kan du læse om Universal Analytics. Hvis du bruger den næste generation af Google Analytics, skal du se sektionen Google Analytics 4-ejendomme i Hjælp til Analytics.

Se, om du bruger Universal Analytics

Universal Analytics henviser til den forrige generation af Analytics. Det var standardejendomstypen til websites frem til den 14. oktober 2020. Få flere oplysninger.

Hvis du ikke allerede bruger det globale websitetag gtag.js, anbefaler vi på det kraftigste, at du tagger dit website igen for at bruge det. Følgende udfases:

• ga.js
  • urchin.js
  • WAP-/serverside-kodestykker
  • YT/MO
  • Tilpassede variabler
  • Brugerdefinerede variabler