Tjenestestatus for Analytics

Gå til oversikten over appstatus hvis du vil se oppdateringer om tjenesteforstyrrelser.

I oversikten over annonsestatus kan du se statusen for enkelte Google-produkter, deriblant Analytics. Rull ned for å se tabellen som inneholder informasjon om statusen for Analytics (disse opplysningene gjelder både for standardversjonen og 360-versjonen).

En forklaring av oversikten

• Alle tidspunktene er angitt i koordinert universaltid (UTC).
  • I kolonnen helt til venstre vises alle produktene som støttes.
  • I kolonnen helt til høyre vises den nåværende tjenestestatusen for de enkelte produktene.
  • I de mellomstående daterte kolonnene vises ikoner som indikerer historiske statuser på de aktuelle datoene. Hvis du for eksempel ser et oransje statusikon i kolonnen datert 1. mai, har produktet i den aktuelle raden hatt et tjenesteavbrudd på den datoen.

I tabellen nedenfor vises det mer informasjon om statusikonene:

Tilgjengelig Produktet er tilgjengelig (uten begrensninger) og har ingen kjente problemer.
   Tjenesteinformasjon Oppdatering om produkt- eller tjenestevarsler
Tjenesteforstyrrelse Viktige funksjoner i produktet kan ikke brukes eller er påvirket av et kjent problem.
Tjenesteavbrudd Ingen kan bruke produktet.

• For på se informasjon om relaterte hendelser, klikk på et statusikon.
  • For å se detaljer om historiske hendelser, klikk på «Se loggen».
  • For å abonnere på Atom-feeder, klikk på «RSS-feed» nederst på siden.
Nettadressen til den gamle RSS-feeden viderekobler automatisk til de nye Atom-feedlinkene. Hvis denne overgangen fører til at du støter på problemer i RSS-feedleseren, kan du prøve å abonnere på nytt.