[UA] BigQuery Export per a Analytics

Utilitzeu BigQuery per consultar ràpidament totes les dades d'Analytics.
Aquest article és sobre l'ús de BigQuery Export a Universal Analytics. Per obtenir informació sobre com podeu utilitzar BigQuery Export a Google Analytics 4, aneu a [GA4] Configurar BigQuery Export.
Aquesta funció només està disponible a Analytics 360, que forma part de Google Marketing Platform.
Obteniu més informació sobre Google Marketing Platform.

BigQuery és un magatzem de dades en núvol que us permet fer consultes de conjunts de dades grans molt de pressa.

Podeu exportar les dades de sessió i de petició d'un compte de Google Analytics 360 a BigQuery i, tot seguit, utilitzar una sintaxi del tipus SQL per consultar totes les vostres dades d'Analytics.

Quan exporteu dades a BigQuery, en sou el propietari i podeu utilitzar ACL de BigQuery per gestionar permisos sobre projectes i conjunts de dades.

Comparar BigQuery Export a Google Analytics 4 i a Universal Analytics

Google Analytics 4 Universal Analytics

Disponible en versió estàndard (gratuïta) i 360 (pagament)

Límit estàndard: 1 milió d'esdeveniments per dia

Límit de 360: milers de milions d'esdeveniments per dia

Disponible a 360 (pagament)

Cost

Exportació gratuïta a BigQuery Sandbox dins dels límits de la zona de proves

Les dades exportades que superin els límits de la zona de proves generaran càrrecs per condicions del contracte.

Cost

Exportació gratuïta a BigQuery Sandbox dins dels límits de la zona de proves

Les dades exportades que superin els límits de la zona de proves generaran càrrecs per condicions del contracte.

Configuració

Permet incloure fluxos de dades concrets i excloure esdeveniments concrets de cada propietat.

Us permet controlar el volum i el cost de l'exportació.

Configuració

Permet enllaçar 1 visualització per propietat.

Exporta totes les dades d'aquesta visualització.

Exportació en temps real

0,05 USD per GB (més informació sobre els preus de BigQuery)

Taula creada:

events_intraday_YYYMMDD

La taula se suprimeix cada dia:

• Si també utilitzeu l'opció d'exportació diària, a més de la reproducció en continu.
  • Quan la taula diària s'ha completat.

No inclou dades de campanya d'usuari, font d'usuari ni mitjà d'usuari per als usuaris nous.

Exportació en temps real

0,05 USD per GB (més informació sobre els preus de BigQuery)

Taula creada:

ga_realtime_sessions_YYYYMMDD

Visualització de BigQuery creada:

ga_realtime_sessions_view_YYYYMMDD

Exportació diària

Taula creada:

events_YYYYMMDD

Exportació diària

Taules creades

ga_sessions_intraday_YYYYMMDD

• S'actualitza com a mínim 3 vegades al dia.
  • Totes les actualitzacions sobreescriuen les dades anteriors.
  • Se suprimeix quan es completa la importació completa a partir del dia següent.

ga_sessions_YYYYMMDD

• Importació diària completa

Exportació, general

Reposició de dades: sense reposició de dades

Conjunt de dades: per a cada propietat enllaçada, 1 conjunt de dades anomenat analytics_<identificador de propietat>

Si heu implementat el mode de consentiment, l'exportació inclou:

• Pings sense galetes
  • Dades proporcionades pel client (user_id, dimensions personalitzades)

Exportació, general

Reposició de dades: en enllaçar un compte, reposició de dades de 13 mesos de dades o 10.000 milions de peticions de fitxer, el que sigui més petit.

La reposició de dades a la zona de proves de BigQuery pot fallar.

Conjunt de dades: per a cada visualització enllaçada, 1 conjunt de dades amb el mateix nom que la visualització.

Esquema d'exportació

Cada fila de la taula de BigQuery representa i esdeveniment.

Dades d'esdeveniment úniques de Google Analytics 4

Tot i que hi ha alguns camps de Google Analytics 4 que són essencialment el mateix que els camps de Universal Analytics (per exemple, device.category i device.deviceCategory), hi ha més diferències que les semblances entre les dades d'esdeveniments de GA4 i les dades de peticions de fitxer de UA.

Esquema d'exportació

Cada fila d'una taula de BigQuery representa una sessió.

Dades de petició de fitxer que són úniques de Universal Analytics

Tot i que hi ha alguns camps de Universal Analytics que són essencialment iguals que els camps de Google Analytics 4 (per exemple, device.deviceCategory i device.category), hi ha més diferències que semblances entre les dades de peticions de fitxer de UA i les dades d'esdeveniments de GA4.

Pas següent

Configurar BigQuery Export

Recursos relacionats

Consulteu les guies següents per obtenir més informació sobre:

Si ja heu configurat BigQuery, familiaritzeu-vos-hi fent servir el nostre conjunt de dades de mostra.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!