Om Google Analytics 360

Google Analytics 360 ger företagsteam de verktyg och den support de behöver för att skaffa användbara insikter från sin data.

Med ett Google Analytics 360-konto får ditt team tillgång till avancerade verktyg som rapporter utan urval, BigQuery-export och informationsbaserad tillskrivning, utöver alla standardfunktioner och -rapporter från Analytics. Premium-konton har även ett servicenivåavtal som täcker datainsamling, dataaktualitet, rapporter, en högre bearbetningsgräns samt tillgång till dedikerade supportspecialister.

webbplatsen för Google Analytics 360 lär du dig mer om Google Analytics 360. Du kan även kontakta en Google Analytics 360-säljare.