[UA] Over Google Analytics 360

Dit artikel gaat over Google Analytics 360 in Universal Analytics. Ga voor informatie over Google Analytics 360 in Google Analytics 4 naar [GA4] Google Analytics 360 - Google Analytics 4-property's.
Deze informatie is van toepassing op Analytics 360, een onderdeel van Google Marketing Platform.
Meer informatie over Google Marketing Platform.
Gezien de recente opschorting van Google-advertentiesystemen in Rusland onderbreken we het maken van nieuwe Russische 360-accounts voor Analytics en Tag Manager. Ook onderbreken we advertenties op Google-services en -netwerken wereldwijd voor adverteerders die zijn gevestigd in Rusland.

Google Analytics 360 biedt u de tools en support die zakelijke teams nodig hebben om actiegerichte inzichten in hun gegevens te krijgen.

Met Google Analytics 360 heeft uw team naast alle standaardfuncties en -rapporten van Analytics ook toegang tot geavanceerde tools, zoals Volledige rapporten, BigQuery Export en Toeschrijving op basis van gegevens. Google Analytics 360 omvat bovendien een serviceovereenkomst die betrekking heeft op de verzameling van gegevens, recentheid van gegevens en rapportage, een hogere verwerkingslimiet en toegang tot speciale ondersteuningsspecialisten.