[UA] Google Analytics 360

Tämä artikkeli koskee Google Analytics 360:tä Universal Analyticsissa. Vastaavaa tietoa Google Analytics 4:stä on artikkelissa [GA4] Google Analytics 360 – Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuudet.
Nämä tiedot koskevat Google Marketing Platformiin kuuluvaa Google Analytics 360:tä.
Lue lisää Google Marketing Platformista
Koska Googlen mainontajärjestelmät on äskettäin jäädytetty Venäjällä, estämme siellä myös 360-tilien luomisen Analyticsissa ja Tag Managerissa. Lisäksi keskeytämme Venäjältä käsin toimivien mainostajien mainosten näkymisen Googlen palveluissa ja verkostoissa.

Google Analytics 360 tarjoaa työkaluja ja tukipalveluita, joiden avulla yritystiimit voivat tehdä datastaan hyödyllisiä havaintoja.

Google Analytics 360:ssä tiimeillä on pääsy paitsi Analyticsin kaikkiin vakio-ominaisuuksiin ja ‐raportteihin myös lisätyökaluihin, esimerkiksi raportteihin ilman otosta, BigQuery Exportiin ja dataan perustuvaan attribuutioon. Lisäksi Google Analytics 360 sisältää palvelutasosopimuksen, joka kattaa datan keräämisen ja ajantasaisuuden, raportoinnin, korkeamman käsittelyrajan sekä tukiasiantuntijoiden palvelut.