Vanlige spørsmål om Analytics IQ

Google Analytics IQ-eksamenen er gratis tilgjengelig på Skillshop.

Hva er Analytics Individual Qualification (IQ)?

Analytics Individual Qualification dokumenterer Analytics-kompetanse. For å oppnå denne kvalifiseringen må du bestå en egen Analytics IQ-eksamen. Finn ut hvordan du forbereder deg til denne testen.

Hvorfor tilbyr vi Analytics IQ?

Selv om det er enkelt å komme i gang med Analytics, har verktøyet også en rekke avanserte funksjoner som er nyttige for mer erfarne brukere. Kvalifiserte brukere er flinke til å utnytte mulighetene i Google Analytics i bedriften sin og hjelpe andre med å gjøre det samme.

Hvordan oppnår jeg kvalifiseringen Analytics Individual Qualification?

Du må ganske enkelt bestå Analytics IQ-eksamenen. Før du tar eksamen, anbefaler vi deg imidlertid å gjennomgå alle kursene for nybegynnere og viderekomne i Analytics-akademiet.

Hva koster det?

Kursene i Analytics-akademiet og Analytics IQ-eksamenen er gratis.

Hvor lenge varer Analytics Individual Qualification etter at jeg har kvalifisert meg?

Kvalifiseringen din varer i 12 måneder fra den datoen du består eksamenen.

Hvorfor bør jeg bli kvalifisert?

Hvis du består Analytics IQ-eksamenen, er dette en bekreftelse på at du har en grunnleggende forståelse av digital analyse og Analytics.

Fins det et Analytics IQ-merke?

Google har ikke et Analytics IQ-merke. Vær oppmerksom på at du bryter Googles retningslinjer for merkevarebygging hvis du lager eller viser et merke for Analytics IQ. Dette kan også være i strid med Googles varemerkerettigheter. Hvis du lager eller viser et merke, risikerer du å miste kvalifiseringen.

Hva er forskjellen mellom å ha en Analytics Individual Qualification og å være Google Marketing Platform-partnere?

En partner er en profesjonell organisasjon som oppfyller en rekke strenge krav. Disse bedriftene er oppført i partnergalleriet. Analytics Individual Qualification passer for alle som ønsker å dokumentere Analytics-kompetanse. Du blir imidlertid ikke Platform-partner bare ved å oppnå Google Analytics-kvalifiseringen.

Hvor lang tid tar det å bli kvalifisert?

Det er opp til deg. Du kan forberede deg til eksamenen i ditt eget tempo. Når du er klar, går du til eksamensnettstedet, der du får en gitt tid på å fullføre eksamenen.

Hvilke språk tilbys eksamenen på?

Eksamen tilbys på engelsk, fransk, hebraisk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet), koreansk, nederlandsk, polsk, portugisisk (Brasil), russisk, spansk, tsjekkisk, tyrkisk og tysk.