Condicions de tractament de dades

Les condicions de tractament de dades de Google Ads estan pensades per a les empreses afectades pel Reglament general de protecció de dades (RGPD) de l'Espai Econòmic Europeu (EEE), per la Llei de privadesa del consumidor de l'estat de Califòrnia (CCPA) o per altres normatives semblants. Aquestes condicions prevalen sobre l'Esmena relativa al tractament de dades de Google Analytics (inclosa l'Esmena relativa al tractament de dades d'Analytics d'Alemanya) anterior i la substitueixen.

Els clients de Google Analytics que tinguin un contracte de client directe amb Google o que hagin acceptat les condicions d'ús de Google Analytics 360 poden acceptar les condicions de tractament de dades de Google Ads a la secció Administració de Configuració del compte. Per poder acollir-se a les condicions de tractament de dades de Google Ads, els clients de Google Analytics 360 i els que tinguin empreses establertes fora de l'EEE, del Regne Unit o de Suïssa han d'acceptar aquestes condicions de manera proactiva a Configuració del compte. Els clients de la versió estàndard de Google Analytics que tinguin empreses establertes a l'EEE, al Regne Unit o a Suïssa no cal que ho facin, ja que les condicions de tractament de dades de Google Ads ja estan incorporades a les condicions que els corresponen.

Tingueu en compte que els partners de vendes de Google Analytics 360 i els clients que comprin Google Analytics 360 mitjançant un partner de vendes ("Clients de Revenda") no poden acceptar les condicions de tractament de dades de Google Ads, sinó que han de subscriure unes condicions de tractament de dades independents amb Google o amb el partner de vendes, respectivament. Encara que els Clients de Revenda i els partners de vendes de Google Analytics 360 acceptin les condicions de tractament de dades Google Ads a la interfície d'usuari de Google Analytics, aquesta acció no serà vàlida i no servirà per establir cap acord entre Google i aquests Clients de Revenda. Tanmateix, tingueu en compte que aquesta restricció no s'aplica als clients de Google Analytics 360 que han acceptat les condicions d'ús de Google Analytics 360.

Acceptar l'Esmena relativa al tractament de dades

Necessiteu permís d'edició al nivell de compte per acceptar les condicions de tractament de dades.

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administració.
  3. A la columna Compte, utilitzeu el menú per seleccionar el compte del qual voleu actualitzar la configuració.
    Si teniu molts comptes, utilitzeu el quadre de cerca per trobar-lo.
  4. A la columna Compte, feu clic a Configuració del compte.
  5. A Esmena relativa al tractament de dades, feu clic a Reviseu l'esmena.
  6. Un cop hàgiu revisat l'esmena, feu clic a Fet.
  7. Torneu a fer clic a Fet per desar la configuració del compte.

Proporcionar les dades de contacte

Si accepteu les condicions de tractament de dades, també heu de proporcionar la informació següent:

• Entitat legal: nom registrat de la vostra organització que s'utilitza per a finalitats jurídiques i financeres. Una organització pot tenir més d'una entitat legal.
  • Contacte principal (també anomenat "adreça electrònica de notificacions"): contacte al qual s'enviaran les notificacions, de conformitat amb les condicions de tractament de dades de Google Ads.
  • Delegat de protecció de dades: persona designada, si escau, per facilitar el compliment de les disposicions de l'RGPD i de la legislació equivalent del Regne Unit.
  • Representant de l'EEE: persona designada, si escau, per representar els clients no establerts a la UE en relació amb les seves obligacions en virtut de l'RGPD i de la legislació equivalent del Regne Unit.