Modelundersøger for datadrevet tilskrivning

Visualiser den datadrevne model.
Denne funktion er kun tilgængelig i Google Analytics 360, som er en del af Google Marketing Platform.
Få flere oplysninger om Google Marketing Platform.

Brug rapporten Modelundersøger til at visualisere og analysere den datadrevne model. Rapporten viser, hvordan modellen fordeler konverteringskredit til hver af de kanaler, der skaber trafik på dit website, din app eller en anden digital enhed. Læs Om kanaler (og MCF-kanalgruppering) i Modelundersøger for at se en definition af kanalerne.

Sådan bruger du Modelundersøger

Modelundersøgeren "bor" i rapporterne Konverteringer > Tilskrivninger. Før mig derhen. Din visning skal have aktiveret datadrevne modeller. lær, hvordan du gør dette.

Modelundersøgerr viser dig den vægtede gennemsnitskredit for stipositionerne før konvertering for hver kanal.1

Screenshot of Data-Driven Attribution Model Explorer

På skærmbilledet herover kan du se et billede af modellens vægtninger for hver marketingkanal langs konverteringstragten. Farvekoden angiver den faktiske vægtning i procent for en kanal på en given stiposition. Mørkere farver svarer til højere vægtninger for en given kanal, mens lysere farver betyder, at kanalen har fået lavere vægtning på denne stiposition. For at få en fornemmelse af de samlede konverteringer, kanalen driver, kan du se de datadrevne tilskrevne konverteringer, som er knyttet til hver enkelt kanal. Nogle kanaler, f.eks. Direkte, optræder muligvis aldrig på en given stiposition. Dette repræsenteres ved en stiplet linje (--) og en hvid grafik.

Denne rapport kan afsløre interessante mønstre for kanalvægtninger. Den kan bruges til at bekræfte antagelser om effektiviteten for den øvre/nedre tragt i dine marketingkanaler. Display kunne f.eks. hjælpe dine brugere med at identificere dit brand og påbegynde konverteringsrejsen. Vægtningerne og farverne afspejler vigtigheden af din Display-indsats fra begyndelsen af stien frem til konverteringen.

Hvis du vil visualisere en bestemt type konvertering – f.eks. et bestemt mål – skal du vælge det i vælgeren Konvertering (over diagrammet).

Rapporten viser den senest genererede model for det valgte datointerval. Du ser muligvis forskelle i modellens vægte, hvis du ændrer dit datointerval. For at se, hvilken uges model du bruger, skal du se på datoen over visualiseringen.

Download hele modellen

Knappen Download hele modellen (under datovælgeren) giver dig mulighed for at downloade hele modellen til en CSV-fil. Du kan bruge dette til at foretage din egen analyse. CSV-filen giver dig stipermutationerne og de tilknyttede vægtninger af kanalerne inden for de pågældende stipermutationer.

Den downloadede model og rapporten Modelundersøger stemmer sandsynligvis ikke overens. Dette er helt normalt. I Modelundersøger afhænger de viste data af det aktuelt valgte datointerval. Du kan også vælge konverteringstyperne. Den downloadede model indeholder derimod konverteringer fra de sidste 28 dage (fra det tidspunkt, modellen oprettes, hvilket sker på ugebasis) og omfatter kun konverteringer med en konverteringssti på to eller flere.

1For de fleste kunder indeholder de sidste fire interaktioner mere end 85 % af konverteringerne. Du kan bruge rapporten Stilængde for multikanaltragt til at se, hvor mange af konverteringerne der har en given stilængde. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte 360-supportteamet.