Opret en kopi af en visning

Da nogle Analytics-funktioner resulterer i helt grundlæggende ændringer af, hvordan data indsamles eller behandles på din konto, og dette ikke kan fortrydes, bør du oprette en kopi af den oprindelige visning, før du foretager ændringer. Behold altid de oprindelige visninger uændrede, og tilføj filtre eller andre rapporteringsfunktioner i de kopierede visninger. På denne måde kan du bruge den oprindelige visning som kilde til eller reference for alle de data, du indsamler for en ejendom, og tilpasse de øvrige visninger i forhold til dine specifikke rapporteringsbehov. Få flere oplysninger om visninger og om ejendomme.

Kopiering af en visning

Visninger er knyttet til ejendomme. Kopierede visninger kan kun være knyttet til den samme ejendom, som den oprindelige visning. Du skal have rollen redaktør for at kunne kopiere en visning. Sådan kopierer du en visning:

1. Log ind på Google Analytics..
  2. Klik på Administrator, og gå til den visning, du vil kopiere.
  3. Klik på Visningsindstillinger i kolonnen VISNING.
  4. Klik på Kopiér visning.
  5. Giv denne et nyt visningsnavn.
    Brug et entydigt navn, så du undgår at forveksle kopien med den oprindelige vis.
  6. Klik på Kopiér visning.

Hvad der kopieres

Indstillinger og funktioner på visningsniveau kopieres til den nye visning, f.eks. filtre, mål, brugere og deres tilladelser. Links til omkostningskilder og delte aktiver (såsom annoteringer, segmenter og underretninger) kopieres ikke til den nye visning.