Crear la còpia d'una visualització

Atès que algunes funcions d'Analytics bàsicament modifiquen la manera de recopilar o de processar les dades al compte sense que l'acció es pugui desfer, us recomanem que dupliqueu la visualització original abans de fer cap canvi. Procureu no fer canvis a les visualitzacions originals i afegiu sempre els filtres o les altres funcions dels informes a les visualitzacions duplicades. D'aquesta manera podreu utilitzar la visualització original com a font convencional o punt de referència de totes les dades que estigueu recopilant en aquesta propietat i personalitzar les altres visualitzacions perquè s'adaptin a les necessitats específiques dels informes. Obteniu més informació sobre les visualitzacions i les propietats.

Com es pot copiar una visualització

Les visualitzacions estan associades a propietats. Les visualitzacions duplicades només es poden associar a la mateixa propietat que la visualització original. Per copiar una visualització, cal tenir la funció d'editor. Per copiar una visualització:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administrador i aneu a la visualització que vulgueu copiar.
  3. A la columna VISUALITZACIÓ, feu clic a Mostra la configuració.
  4. Feu clic a Copia la visualització.
  5. Poseu un nom a la visualització nova.
    Feu servir un nom diferent per poder diferenciar-la de la visualització original.
  6. Feu clic a Copia la visualització.

Què es copia

La configuració i les funcions controlades al nivell de visualització (com ara els filtres, els objectius, els usuaris i els permisos) es dupliquen a les visualitzacions copiades. Els enllaços de la font del cost i els elements compartits (com ara les anotacions, els segments i les alertes) no es dupliquen a les visualitzacions copiades.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!