User-ID:n kattavuus ‑raportti

Voit tarkastella käyttäjätunnusten jakautumista kaikessa liikenteessä.
Tämä raportti näytetään vain niille verkko-omaisuuksille, joissa on otettu käyttöön User-ID, ja vain niille kyseisten verkko-omaisuuksien näkymille, joissa User-ID:tä ei ole otettu käyttöön.

User-ID:n kattavuus ‑raportti antaa yleiskuvan siitä, miten määritetyt käyttäjätunnukset jakautuvat kaikessa liikenteessäsi. Tässä raportissa voit tarkastella istuntojen kokonaismäärää ja verrata osuutta, jossa käyttäjille on määritetty käyttäjätunnus, osuuteen, jossa heille ei ole määritetty käyttäjätunnusta.

Tässä artikkelissa:

User-ID:n kattavuus ‑raportti

User-ID:n kattavuus ‑raportti on käytettävissä raportointinäkymissä sen jälkeen, kun olet määrittänyt User-ID:n. Raportti tulee näkyviin, kun kirjoitat raporttinavigoinnin yläpuolella olevaan hakukenttään User-ID:n kattavuus ja valitset hakutuloksen. Voit etsiä raportin myös selaamalla raporttinavigointia. Valitse verkkonäkymästä Yleisö > Käyttäytyminen tai sovellusnäkymästä Käyttäytyminen > Käyttäytyminen.

Jos haluamasi raportti ei ole näkyvissä, et ehkä ole määrittänyt User-ID:tä tai käytät raportointinäkymää, joka ei sisällä tätä raporttia.

Find the User ID Coverage report under Audience.

Laajenna tämä kuva klikkaamalla, niin näet, missä käyttöliittymän kohdissa eri vaihtoehdot näkyvät.

User-ID:n kattavuus ‑raportin sisältö

Käyttäjät, joille on määritetty käyttäjätunnus, käyttäytyvät todennäköisesti toisella tavalla kuin käyttäjät, joilla ei ole tunnusta.

Voit esimerkiksi määrittää User-ID‑ominaisuuden siten, että tunnukset liitetään käyttäjiin siinä vaiheessa, kun he kirjautuvat tilille. Tällöin käyttäjät, joille on määritetty tunnus, vastaavat käyttäjiä, jotka hyödyntävät tarjoamaasi sisältöä kirjautuneena ollessaan. User-ID:n kattavuus ‑raportista voit selvittää, kuinka suuri prosenttiosuus istunnoistasi sisältää kirjautuneiden käyttäjien toimintoja.

Kirjautuneet käyttäjät hyödyntävät sisältöä yleensä muita tehokkaammin ja tekevät toimia, joita kirjautumattomat käyttäjät eivät tee (kuten ostoja). Näiden liikennesegmenttien erotteleminen raporteissa voi auttaa sinua tekemään entistä parempia liiketoimintapäätöksiä.

Voit myös luoda kirjautuneille käyttäjille erilaisia mainoksia, sisältöjä, sitouttamistoimia ja tapahtumamalleja kuin muille käyttäjille. Raporttitiedoista voi olla apua myös silloin, kun mietit tapoja, joilla voit kannustaa tilin luoneita käyttäjiä kirjautumaan sisällön hyödyntämistä varten. Voit myös keksiä, kuinka saat uusia rekisteröitymisiä.

User-ID:n kattavuus ‑raportin rajoitukset

1. User-ID:n kattavuus ‑raportti ei ole käytettävissä kaikissa raportointinäkymissä. Se on käytettävissä näkymissä vasta sen jälkeen, kun olet määrittänyt User-ID:n.
  2. User-ID:n kattavuus ‑raportista saat vain yleiskuvan siitä, kuinka suurelle osalle käyttäjistä on määritetty käyttäjätunnus. Raportti ei sisällä tarkempia tietoja käyttäjistä tai istunnoista, joissa käyttäjätunnus on määritetty. Jos käytät User-ID:n kattavuus ‑raporttia User-ID-näkymässä, saat tarkan analyysin siitä, kuinka käyttäjät, joilla on käyttäjätunnus, hyödyntävät tarjoamaasi sisältöä.
  3. Kohde, johon User-ID linkitetään, määräytyy täysin toteutuksesi mukaan. Sinun on määritettävä ja otettava käyttöön User-ID omassa teknisessä käyttöympäristössäsi. Edellisessä esimerkissä kerroimme, mitä kaikkea User-ID:n kattavuus ‑raportista selviää, jos liität käyttäjätunnuksen tilille kirjautumiseen. Tämä on vain yksi esimerkki siitä, kuinka voit määrittää User-ID:n. Käyttäjätunnuksia ei liitetä automaattisesti käyttäjätileihin tai mihinkään muihin tietoihin.
google-developers-svg

Katso User-ID:n käyttöönottoon liittyvät tekniset tiedot seuraavista kehittäjän oppaista: