Rapporten User ID-dækning

Se fordelingen af ​​User ID'er på tværs af al trafik.
Denne rapport er kun synlig i User ID-aktiverede ejendomme og kun i visninger for den pågældende ejendom, hvor User ID ikke er aktiveret.

Rapporten User ID-dækning er en oversigt over fordelingen af tildelte User ID'er i al din trafik. Du kan bruge denne rapport til at se det samlede antal sessioner og sammenligne den andel, hvor brugerne fik tildelt et User ID, med den andel, hvor brugerne ikke fik tildelt et User ID.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Rapporten User ID-dækning

Rapporten User ID-dækning er tilgængelig i rapporteringsvisninger, når du har oprettet User ID. Du finder den ved at skrive User ID-dækning i søgefeltet over rapportnavigationen og vælge resultatet. Du kan også gennemse rapportnavigationen for at finde rapporten. Den er grupperet i rapporterne Målgruppe > Adfærd i en webvisning og i rapporterne Adfærd > Adfærd i en appvisning.

Hvis ikke du kan se denne rapport, har du muligvis ikke oprettet User ID, eller du bruger muligvis en rapporteringsvisning, der ikke inkluderer denne rapport.

Find the User ID Coverage report under Audience.

Klik for at udvide dette billede og se, hvor disse muligheder vises på grænsefladen.

Hvad fortæller rapporten User ID-dækning dig?

Brugere, der har fået tildelt et User ID, har sandsynligvis en anden adfærd end brugere, der ikke har et id.

Du kan f.eks. opsætte User ID-funktionen, så der tildeles id'er til brugere, når de logger ind på en konto. Dette betyder, at gruppen af brugere, der har et id tildelt, også er den gruppe af brugere, der interagerer med dit indhold, når de er logget ind. I rapporten User ID-dækning kan du se procentdelen af dine sessioner, der omfatter aktivitet fra brugere, der er logget ind.

Brugere, der er logget ind, interagerer ofte mere med dit indhold eller kan foretage handlinger, som brugere, der ikke er logget ind, ikke kan foretage (f.eks. foretage et køb). Det kan hjælpe dig med at træffe mere velfunderede forretningsmæssige beslutninger, hvis du adskiller disse segmenter i dine rapporter.

Du kan udforme annoncer, indhold, engagementsaktiviteter eller transaktionstilgange til brugere, der er logget ind, som er anderledes end dem, du bruger over for andre brugere. Du kan også bruge disse data i denne rapport til at hjælpe dig med strategisk at finde metoder til, hvordan du kan opfordre brugere med eksisterende konti til at logge ind, når de interagerer med dit indhold, eller til at finde ud af, hvordan du kan få nye personer til at oprette en konto.

Begrænsninger i rapporten User ID-dækning

1. Rapporten User ID-dækning er ikke tilgængelig i alle rapporteringsvisninger. Den er først tilgængelig i visninger, når du opretter User ID.
  2. Rapporten User ID-dækning giver dig kun et overblik over, hvor meget af din trafik der har fået tildelt et User ID. Rapporten viser ikke nogen data eller oplysninger om brugere og sessioner, hvor der er tildelt et User ID. Du kan bruge rapporten User ID-dækning sammen med en User ID-visning til at få en detaljeret analyse af, hvordan brugerne med et tildelt User ID interagerer med dit indhold.
  3. Din implementering afgør helt og aldeles, hvad User ID linkes til. Du skal opsætte og implementere User ID i dit eget specifikke tekniske miljø. I ovenstående eksempel taler vi om, hvad rapporten User ID-dækning kan fortælle dig, hvis du knytter User ID til et kontologin. Dette er blot ét eksempel på, hvordan du kan opsætte User ID. User ID knyttes ikke automatisk til brugerkonti eller andre typer data.
google-developers-svg

I vores udviklervejledninger kan du finde nærmere tekniske oplysninger om, hvordan man implementerer User ID'et: