Informe de cobertura de User-ID

Vegeu la distribució dels User ID en el conjunt del trànsit.
Aquest informe només és visible en propietats amb User ID activat i només a les visualitzacions d'aquesta propietat que no s'han activat per a User ID.

L'informe de cobertura de User-ID ofereix una visió general de la distribució dels User ID assignats entre tot el vostre trànsit. Amb aquest informe, podeu veure el nombre total de sessions i comparar la part en què s'assigna un User ID als usuaris amb la part en què no se'ls n'assigna cap.

Contingut d'aquest article:

Informe de cobertura de User-ID

L'informe de cobertura de User-ID està disponible a les visualitzacions d'informes després d'haver configurat la funció User ID. Per consultar-lo, escriviu Cobertura de User-ID al quadre de cerca que hi ha a sobre del tauler de navegació d'informes i seleccioneu el resultat. També podeu navegar pel tauler d'informes per localitzar-lo. A la visualització web, es troba als informes Públic > Comportament, mentre que a la visualització d'aplicació, està inclòs als informes Comportament > Comportament.

Si no veieu aquest informe, és possible que no estigui inclòs a la visualització d'informes que feu servir o que no hàgiu configurat la funció User ID.

Find the User ID Coverage report under Audience.

Feu clic per ampliar aquesta imatge i per veure on són aquestes opcions a la interfície.

Què indica l'informe Cobertura de User-ID

És probable que els usuaris que tinguin assignat un User ID no es comportin de la mateixa manera que els usuaris que no en tinguin cap.

Per exemple, podeu configurar la funció User ID per assignar identificadors als usuaris quan iniciïn la sessió amb un compte. Això significa que el conjunt d'usuaris que tinguin assignat un identificador seran aquells que interaccionin amb el vostre contingut i hagin iniciat la sessió. L'informe Cobertura de User ID us permet consultar el percentatge de sessions en què s'ha registrat activitat d'aquests usuaris.

Els usuaris que han iniciat la sessió interaccionen més amb el contingut o poden dur a terme accions que els usuaris que no han iniciat la sessió no poden fer (com ara una compra). La separació d'aquests segments de trànsit als informes us pot ajudar a prendre decisions més encertades per al vostre negoci.

Podeu dissenyar accions publicitàries, contingut, activitats d'interacció o plantejaments de transacció per als usuaris que hagin iniciat la sessió, que siguin diferents dels plantejaments que utilitzeu per als altres usuaris. També podeu fer servir les dades d'aquest informe per trobar vies estratègiques que us permetin animar els usuaris que tinguin un compte a iniciar la sessió quan interaccionin amb el contingut, o bé per esbrinar com podeu fer que més usuaris es registrin per obtenir un compte.

Limitacions de l'informe Cobertura de User-ID

1. L'informe Cobertura de User-ID no està disponible a totes les visualitzacions d'informes. Només el trobareu a les visualitzacions un cop hàgiu configurat la funció User ID.
  2. L'informe Cobertura de User ID només us dóna una visió general de quina part del vostre trànsit té assignat un User ID i quina no. Aquest informe no proporciona dades ni informació sobre els usuaris ni les sessions en què s'assigna un User ID. Podeu utilitzar l'informe Cobertura de User-ID juntament amb una visualització de User ID per analitzar amb més detall com interaccionen amb el vostre contingut els usuaris que tenen assignat un User ID.
  3. Podeu enllaçar la funció User ID amb elements diferents en funció de la implementació que feu. Heu de configurar i implementar la funció User ID al vostre propi entorn tècnic. A l'exemple anterior, hem parlat sobre quina informació us pot proporcionar l'informe Cobertura de User ID si l'identificador s'associa a les dades d'inici de sessió d'un compte. Ara bé, només és un exemple de com podeu configurar User ID. Aquesta funció no s'associa automàticament als comptes dels usuaris ni a cap altre tipus de dades.
google-developers-svg

Consulteu les Guies per a desenvolupadors per obtenir informació tècnica sobre la implementació de la funció User ID:

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!