Avantatges de la funció User ID

Descobriu per què es recomana implementar la funció User ID.

La funció User ID ofereix quatre avantatges principals, que us expliquem en aquest article.

Contingut d'aquest article:

Recompte d'usuaris més precís

Moltes tecnologies d'anàlisi no poden identificar els usuaris únics si utilitzen diferents dispositius o obren diverses sessions. Cada vegada que algú canvia de dispositiu o inicia una sessió nova, es comptabilitza un usuari nou. A la majoria de solucions d'anàlisi si, per exemple, una persona interacciona amb el vostre contingut des d'un mòbil i des d'una tauleta, es registren dues sessions i, per tant, es comptabilitzen dos usuaris.

La funció User ID pot associar diverses sessions (i l'activitat corresponent) a un identificador únic. En enviar a Analytics un identificador únic amb les dades d'interacció relacionades, als informes tota l'activitat s'atribueix a un usuari.

Com que als informes d'Analytics cada identificador d'usuari únic es considera un usuari únic, les dades que obteniu sobre els usuaris són més exactes i s'ajusten més a la realitat.

Anàlisi de l'experiència de l'usuari que ha iniciat la sessió

Podeu implementar la funció User ID juntament amb el sistema d'autenticació, de manera que l'identificador únic que s'utilitza per identificar un compte d'usuari s'enviï a Analytics com a User ID. Així, qualsevol activitat que es produeixi mentre un compte tingui la sessió iniciada s'associarà a aquest identificador.

Com que els usuaris que inicien la sessió al lloc web tendeixen a interaccionar amb el contingut d'una manera molt diferent dels usuaris que no l'hi inicien, la funció User ID us permet segmentar aquest subconjunt del trànsit als informes d'Analytics.

Accés a informes i a eines especials del compte d'Analytics

Quan configureu la funció User ID, podeu accedir a les visualitzacions d'informes corresponents i als informes multidispositiu.

Una visualització de User ID és una visualització d'informes especial que només mostra dades de les sessions en què s'envia a Analytics un User ID i les dades relacionades. Amb aquesta visualització podeu comprendre millor la manera com es comporta aquest segment del trànsit i comparar-ne el comportament amb el d'altres tipus de trànsit.

Les visualitzacions de User-ID inclouen una sèrie d'informes multidispositiu, que no trobareu en altres visualitzacions. Aquests informes us proporcionen les eines i les mètriques que necessiteu per analitzar la manera com els usuaris interaccionen amb el vostre contingut en dispositius diferents en el transcurs de diverses sessions.

Si configureu la funció User ID juntament amb el sistema d'autenticació, les visualitzacions de User ID i els informes multidispositiu us poden proporcionar informació més detallada sobre els usuaris que han iniciat la sessió.

Relacions entre les adquisicions, les implicacions i les conversions

Les dades recopilades mitjançant la funció User ID us serviran per cercar i avaluar les relacions entre els dispositius i les interaccions generades en el transcurs de diverses sessions. D'aquesta manera, podreu atribuir millor les adquisicions a les conversions i saber què fan els usuaris entre aquestes accions tan decisives. Amb aquestes dades a la mà, podeu crear campanyes de màrqueting i experiències d'usuari adaptades a cada dispositiu i a cada combinació d'implicacions.

Personalització d'anuncis

Qualsevol identificador d'usuari que proporcioneu es pot utilitzar per establir criteris multidispositiu o multiplataforma, fins i tot per a la personalització d'anuncis. Podeu utilitzar aquesta funció per a casos d'ús multiplataforma eficaços, com ara per implicar-se únicament amb els usuaris que encara no han comprat res a la vostra aplicació però que ja ho han fet al vostre lloc web.

Quan configureu públics, podeu definir criteris que permetin un comportament multidispositiu o multiplataforma, o bé que el requereixin directament. De manera predeterminada, tots els públics poden ser multidispositiu i multiplataforma, però podeu especificar criteris de dispositiu o plataforma per controlar-los, si cal.

Tingueu en compte que podeu desactivar la personalització d'anuncis en qualsevol moment marcant esdeveniments com a ANP.

Google Developer header @ 36px SVG -->google-developers-svg

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!