We gebruiken onze eigen producten

Het gebruik van Google Analytics vereist normaliter minimaal drie partijen: 1) het Google Analytics-product, 2) de klant die Google Analytics implementeert en 3) de bezoeker of gebruiker van een site, app of andere klanttechnologie die Google Analytics heeft geïmplementeerd. Onze documentatie, waaronder de materialen in ons Helpcentrum, het YouTube-kanaal, de site voor ontwikkelaars en andere opslagplaatsen van inhoud, is geschreven met het oog op de Google Analytics-klant en op de doelgroep, bezoeker of gebruiker van de Google Analytics-klant.

We gebruiken Google Analytics (inclusief functies van Universal Analytics) in overeenstemming met ons Privacybeleid. Aangezien voor ons gebruik van Google Analytics geen drie partijen zijn vereist, zijn sommige van onze beschrijvingen van het Google Analytics-product mogelijk niet van toepassing. Google Analytics-klanten mogen bijvoorbeeld geen persoonlijk identificeerbare informatie naar Google verzenden. Dit principe is echter niet altijd van toepassing in gevallen waar Google Analytics wordt gebruikt om te analyseren hoe Google-producten en -diensten worden gebruikt door ingelogde accounthouders.