Se ändringshistoriken för konton (Universal Analytics-egendomar)

Du måste ha redigeringsrollen för att kunna se ändringshistoriken.
Ändringshistoriken innehåller alla ändringar som har gjorts i kontot. Så här visar du ändringshistoriken:

1. Logga in på Google Analytics..
  2. Klicka på Administratör.
  3. Använd menyn i kolumnen KONTO för att välja kontot vars ändringshistorik du vill se.
    Använd sökrutan om du har många konton.
  4. Klicka på Ändringshistorik i kolumnen KONTO.

Ändringshistoriken innehåller

• kolumnen Datum: datum och tid för aktiviteten
  • kolumnen Ändrad av: vilken Analytics-användare som utförde åtgärden
  • kolumnen Ändring: Analytics-objektet (som konto, användare, vy, mål eller filter) och vilken åtgärd som utfördes på objektet (till exempel lade till i konto, skapade, raderade).

Poster med [raderad användare] visar att Google-kontot för användaren som gjorde ändringen senare har raderats från systemet och att Analytics kan inte hämta en e-postadress.

Ändringshistoriken visar aktiviteter under de senaste två åren.