Se loggen over kontoendringer (Universal Analytics-områder)

Du må ha redigeringstilgang for å kunne se endringsloggen.
I endringsloggen finner du en oversikt over endringene som er gjort i den aktuelle kontoen. Slik ser du endringsloggen:

1. Logg på Google Analytics..
  2. Klikk på Administrator.
  3. Bruk menyen i KONTO-kolonnen til å velge kontoen der du vil se endringsloggen.
    Hvis du har mange kontoer, kan du finne den rette kontoen via søkefeltet.
  4. Klikk på Endringslogg i KONTO-kolonnen.

I endringsloggen ser du følgende informasjon:

• Dato-kolonnen: Dato og klokkeslett for aktiviteten.
  • Endret av-kolonnen: Hvilken Analytics-bruker det var som utførte aktiviteten.
  • Endring-kolonnen: Analytics-objektet (f.eks. konto, bruker, datautvalg, mål, filter), og hvilken aktivitet det var som ble utført på objektet (f.eks. det ble lagt til i en konto, opprettet, slettet).

Oppføringer for [slettet bruker] angir at Google-kontoen for brukeren som foretok endringen, senere er blitt slettet fra systemet, og Analytics kan ikke hente ut en e-postadresse for brukeren.

I endringsloggen får du oversikt over aktivitetene som er registrert i løpet av de siste to årene.