Tilin muutoshistorian katseleminen

Muutoshistorian katseleminen vaatii muokkausoikeuden.
Muutoshistoria näyttää merkinnät tiliin tehdyistä muutoksista. Voit nähdä muutoshistorian seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Analyticsiin.
  2. Klikkaa Järjestelmänvalvoja.
  3. Valitse TILI-sarakkeen valikosta tili, jonka muutoshistoriaa haluat tarkastella.
    Jos sinulla on useita tilejä, voit etsiä oikean tilin hakukentän avulla.
  4. Klikkaa TILI-sarakkeessa kohtaa Muutoshistoria.

Muutoshistorian tiedot:

• Päivämäärä-sarake kertoo toiminnon päivämäärän ja ajan.
  • Muokkaaja-sarake ilmaisee toiminnon suorittaneen Analytics-käyttäjän.
  • Muutos-sarake kertoo Analytics-kohteen (esim. tili, käyttäjä, näkymä, tavoite tai suodatin) ja toiminnon, joka kohteelle tehtiin (esim. lisättiin tilille, luotiin tai poistettiin).

[Poistettua käyttäjää] koskevat merkinnät osoittavat, että muutoksen tehnyt Google-tilin käyttäjä on sittemmin poistettu järjestelmästä, eikä Analytics löydä hänen sähköpostiosoitettaan.

Muutoshistoriassa säilytetään merkinnät viimeisen kahden vuoden aikana tehdyistä toimista.