Sobre l'informe d'anàlisi de costos

Compareu els ingressos i el cost dels anuncis dels vostres canals de màrqueting de pagament.

L'informe d'anàlisi de costos mostra les dades de rendiment de les sessions, dels costos i dels ingressos dels canals de màrqueting de pagament que no són de Google. L'informe compara el cost de cada campanya amb els seus ingressos associats (del comerç electrònic o del valor de l'objectiu) per calcular-ne el ROAS (retorn de la inversió en publicitat) i l'RPC (ingressos per clic). Aquestes mètriques us permeten veure ràpidament el rendiment de cadascuna de les iniciatives.

El ROAS es calcula de la manera següent: ((ingressos de comerç electrònic + valor total de l'objectiu) / cost publicitari).

Contingut d'aquest article:

Accés a l'informe d'anàlisi de costos

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Navegueu fins a la visualització que us interessi.
  3. Obriu Informes.
  4. Seleccioneu Adquisició > Campanyes > Anàlisi de costos.

Informació addicional sobre l'informe Anàlisi de costos

L'informe d'anàlisi de costos mostra mètriques corresponents a "google/cpc" (Google Ads) i a qualsevol altre canal del qual pengeu dades de costos. Pot mostrar, per exemple, les mètriques de cost i de rendiment relatives a paraules clau i campanyes de motors de cerca que no siguin de Google si pengeu les dades de costos associades. Les dades de Google Ads es mostren si els comptes de Google Ads i d'Analytics estan enllaçats, i les dades de costos de Google Ads s'han importat a la visualització en què us trobeu.

L'informe d'anàlisi de costos analitza els costos de les campanyes d'anuncis que no són de Google. Per consultar les mètriques de costos de Google Ads, utilitzeu els informes de Google Ads. Si heu activat l'etiquetatge automàtic, les dades de costos de Google Ads ja estaran disponibles en aquests informes de manera predeterminada.

Més informació sobre com es poden penjar dades de costos i de clics

Enllaçar Google Ads i Analytics

Analitzar dades de costos amb models d'atribució

Més informació sobre els avantatges de l'etiquetatge automàtic

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!