Directrius d'ús de Universal Analytics

Les condicions següents s'apliquen a Universal Analytics:

Universal Analytics està subjecte a límits de dades.

Universal Analytics està subjecte als límits de dades dels comptes estàndard i premium. Si el processament de dades excedeix aquests límits, és possible que es restringeixi a un cop al dia.

Els clients d'Analytics tenen prohibit enviar informació personal a Google.

Les Condicions del servei d'Analytics, a les quals han d'adherir-se tots els clients del programa, prohibeixen enviar a Analytics informació d'identificació personal (com ara noms, números de la seguretat social, adreces electròniques o dades similars) o dades que identifiquin de manera permanent un dispositiu concret (com ara identificadors de dispositiu únics de telèfons mòbils, si aquests identificadors no es poden restablir). Si utilitzeu informació d'aquest tipus, és possible que el compte d'Analytics es cancel·li i que les dades s'eliminin.

Les dimensions personalitzades són les noves variables personalitzades.

Les dimensions personalitzades ofereixen una manera flexible de recopilar dades addicionals a Analytics per obtenir més informació sobre la interacció dels usuaris amb el contingut. A Universal Analytics, s'han d'utilitzar al mateix lloc de la biblioteca de JavaScript ga.js on s'utilitzen les variables personalitzades a la versió clàssica d'Analytics.

Les referències no es processen igual que en versions anteriors d'Analytics.

De manera predeterminada, totes les referències activen una sessió nova a Universal Analytics. Per exemple, si un usuari surt del lloc però hi torna a entrar immediatament, es registren dues sessions. Tanmateix, podeu modificar el codi de seguiment per excloure el trànsit de determinats dominis com a trànsit de referència mitjançant l'exclusi de referències.

Les dades que s'envien mitjançant el mètode de recopilació de Universal Analytics només les pot processar una propietat d'Universal Analytics.

Quan implementeu un mètode de recopilació de Universal Analytics, com ara el codi JavaScript analytics.js per a llocs web, l'SDK v2.x o versions posteriors per a aplicacions per a mòbils o el Protocol de mesurament per a altres tipus de dispositius digitals, heu d'enviar aquestes dades a la propietat de Universal Analytics activada. Les dades que s'envien d'un d'aquests mètodes a una propietat de la versió clàssica d'Analytics no es processen.

Informeu els usuaris que utilitzeu Universal Analytics i feu-los saber de quines opcions disposen.

Informeu els vostres usuaris d'aquestes funcions d'Analytics i aviseu-los puntualment dels canvis en la implementació. Obteniu el seu consentiment o proporcioneu-los l'opció de desactivar els serveis que els oferiu.

Quan implementeu Universal Analytics, sou responsables d'assegurar-vos que l'ús que en feu compleixi amb les lleis aplicables, inclosos els requisits locals o regionals pertinents relatius a les notificacions que s'hagin de fer als usuaris.

Llegiu els articles Sobre Universal Analytics i Seguretat i privadesa amb Universal Analytics per obtenir-ne més informació.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!