Gestionar la durada de les sessions i de les campanyes

Configureu la durada de les sessions i les campanyes.
La funció Universal Analytics només està disponible per als llocs web que utilitzen gtag.js o analytics.js. Si s'utilitza ga.js (Analytics clàssic), les exclusions de les referències deixaran de funcionar.

Les sessions i les campanyes finalitzen transcorregut un temps determinat. De manera predeterminada, les sessions caduquen després de 30 minuts d'inactivitat i les campanyes tenen una durada de sis mesos. Podeu canviar la configuració per tal que les sessions i les campanyes finalitzin al cap de més temps.

La durada d'una sessió o d'una campanya depèn del lloc i de l'empresa. A continuació trobareu algunes idees que us ajudaran a determinar la durada de les sessions i de les campanyes:

• Si el lloc web tanca automàticament la sessió d'un usuari quan la sessió està inactiva durant un període de temps determinat, definiu aquest període com a temps d'espera de la sessió.
  • Allargueu la durada de la sessió si teniu molt de contingut i creieu que els usuaris hi interactuaran molta estona. A la inversa, si el lloc té poc contingut, escurceu la sessió.
  • Establiu que el temps de gestió de la durada de les campanyes sigui el mateix que el temps durant el qual es publicarà la campanya o durant el qual tingueu previst que sigui rellevant. És possible que els clics d'una microcampanya de mitjans socials només siguin rellevants durant uns quants dies després del llançament.

La durada màxima d'una campanya és de dos anys. La durada mínima i la màxima d'una sessió són d'un minut i de quatre hores, respectivament.

Canviar la configuració de la durada de les sessions i les campanyes

Aquesta configuració s'aplica a la configuració d'administrador de totes les propietats del compte. Per canviar aquesta configuració:

1. Aneu a una propietat. Si no sou al menú de configuració, feu clic a Administrador. Seleccioneu el compte i la propietat que vulgueu editar.
  2. A la columna Propietat, feu clic a Informació de seguiment i, a continuació, a Configuració de la sessió.
  3. A Gestió de la durada de la sessió, utilitzeu els controls per definir la Durada de la sessió i la Durada de la campanya.
  4. Feu clic a Aplica.

Al codi de seguiment trobareu més informació sobre la configuració de la durada de la sessió i de la durada de la campanya.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!