Den här artikeln handlar om Universal Analytics-egendomar som upphör att bearbeta data den 1 juli 2023 (den 1 juli 2024 för Analytics 360-egendomar). Börja använda en Google Analytics 4-egendom om du inte redan har gjort det.

Om Universal Analytics

Universal Analytics avser den tidigare generationen av Analytics. Detta var standardegendomstypen för webbplatser före den 14 oktober 2020. Läs mer.