Universal Analytics

Enemmän ominaisuuksia, parempia käyttötietoja

Universal Analyticsissa on uudenlaisia ominaisuuksia, joiden avulla voit kerätä ja järjestää dataa Analytics-tililläsi. Näin saat entistä paremman käsityksen siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosisältöäsi.

With Universal Analytics, you can analyze all your digital devices!

Universal Analyticsin edut

Yhdistä useita laitteita, istuntoja ja osallistumisdataa User ID:hin

User ID on Universal Analyticsin ominaisuus, jonka avulla voit liittää useita istuntoja (ja kyseisten istuntojen tapahtumia) yksilölliseen tunnukseen. Kun lähetät yksilöllisen tunnuksen ja siihen liittyvän osallistumisdatan Analyticsiin, kaikki toiminta liitetään yhteen käyttäjään raporteissasi. User ID:n avulla voit saada tarkempia käyttäjämääriä, analysoida kirjautuneiden käyttäjien käyttökokemusta ja käsitellä uusia laitteidenvälisiä raportteja. Lisätietoja User ID:stä.

Kerää dataa digitaalisista laitteista uuden ja monipuolisen seurantakoodin avulla

Universal Analytics sisältää kolme uutta versiota seurantakoodista, ja voit hyödyntää näitä seurantakoodiversioita omien teknisten tarpeidesi mukaan. Käytä gtag.js-JavaScript-kirjastoa verkkosivuille, Analytics SDK ‑versiota v2.x tai sitä uudempaa mobiilisovelluksen seurantaan ja Measurement Protocolia muille digitaalisille laitteille, kuten pelikonsoleille ja tietokioskeille.

Kaikki uudet keruumenetelmät ovat kehittäjäystävällisiä, joten sinun on helpompi määrittää seurantakoodisi ja muokata sitä. Erityisesti verkkotunnusten välinen seuranta on merkittävästi helpompaa ja tarkempaa.

Yksinkertaiset ja helppokäyttöiset määritysvaihtoehdot

Universal Analytics tarjoaa enemmän määritysvaihtoehtoja, joita voit hallita tilisi hallinnointisivulla:

Kerää yritystäsi koskevia yksilöityjä tietoja omien ulottuvuuksien ja omien tietotyyppien avulla

Omat ulottuvuudet ja omat tietotyypit vastaavat oletusulottuvuuksia ja ‑tietotyyppejä, mutta luot ne itse. Niiden avulla voit kerätä dataa, jota Analytics ei seuraa automaattisesti. Lue lisätietoja omista ulottuvuuksista ja tietotyypeistä.

Ota käyttöön tehostettu verkkokauppa

Kun olet ottanut käyttöön Universal Analyticsin, voit merkitä sivustosi ec.js-laajennuksella ja analysoida käyttäjiesi ostoskäyttäytymistä, sisäistä ja ulkoista markkinointityötä sekä tuotteidesi taloudellista tehokkuutta tehostetun verkkokaupan raporttien avulla.

Pysy ajan tasalla uusista ominaisuuksista ja päivityksistä

Universal Analyticsissa voit käyttää kaikkia tavanomaisia Analytics-raportteja ja ‑työkaluja, mutta saat käyttöösi myös uusia ominaisuuksia.

Uusia ominaisuuksia ja tuotepäivityksiä voi käyttää vain Universal Analytics -verkko-omaisuuksissa. Perinteisissä Analytics-verkko-omaisuuksissa tai Universal Analytics ‑verkko-omaisuuksissa, joissa on käytössä vanha keräysmenetelmä (kuten ga.js-JavaScript-kirjasto), ei voi käyttää kaikkia tulevia tuotemuutoksia.

Google käyttää Analyticsia (myös Universal Analyticsin ominaisuuksia) tietosuojakäytäntömme mukaisesti, jotta voimme ymmärtää omien tuotteidemme käyttöä paremmin. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme omia tuotteitamme.