Om Universal Analytics

Flere funktioner og større indsigt

Universal Analytics introducerer et sæt funktioner, der ændrer den måde, hvorved data indsamles og organiseres på din Analytics-konto, så du kan få en bedre forståelse af, hvordan brugere interagerer med dit onlineindhold.

With Universal Analytics, you can analyze all your digital devices!

Fordele ved Universal Analytics

Opret forbindelse mellem flere enheder, sessioner og engagementsdata med User ID.

User ID er en Universal Analytics-funktion, som du kan bruge til at knytte flere sessioner (og aktiviteter i disse sessioner) til et entydigt id. Når du sender et entydigt id og eventuelle tilhørende engagementsdata til Analytics, tilskrives al aktivitet til én bruger i dine rapporter. Med User ID kan du få en mere præcis brugeroptælling, analysere brugeres oplevelse med at logge ind og få adgang til de nye rapporter på tværs af flere forskellige enheder. Få flere oplysninger om bruger-id'et.

Få en ny og mere fleksibel sporingskode, der lader dig samle data fra enhver digital enhed.

Med Universal Analytics introduceres tre nye versioner af sporingskoden, som du kan implementere for at opfylde dine specifikke tekniske behov. Du kan bruge JavaScript-biblioteket analytics.js til websites, Google Analytics-SDK'er (v2.x eller nyere) til mobilappsporing og Measurement Protocol til andre digitale enheder såsom spillekonsoller og informationskiosker.

Alle de nye indsamlingsmetoder er udviklervenlige, så du lettere kan oprette og tilpasse din sporingskode. Især sporing på tværs af domæner på websites er blevet meget mere enkel og præcis.

Få lettere og mere tilgængelige konfigurationsmuligheder.

Med Universal Analytics får du flere konfigurationsindstillinger, som du kan foretage på siden Administrator på din konto:

Opret tilpassede dimensioner og tilpassede metrics for at indsamle data, der er unikke for din virksomhed.

Tilpassede dimensioner og tilpassede metrics er som standarddimensioner og -metrics, men du opretter dem selv. Du kan bruge dem til at indsamle data, som Analytics ikke automatisk sporer. Få flere oplysninger om tilpassede dimensioner og metrics.

Implementer Udvidet e-handel.

Når du har implementeret Universal Analytics, kan du tagge dit website med pluginnet ec.js og derefter bruge rapporten Udvidet e-handel til at analysere dine brugeres shopping- og købsadfærd, effektiviteten af dine interne og eksterne markedsføringsaktiviteter og den økonomiske gevinst fra dine produkter.

Hold dig opdateret med nye funktioner og opdateringer.

Med Universal Analytics kan du bruge alle standardrapporter og -værktøjer i Analytics, men du kan også få adgang til nye funktioner.

Nye funktioner og produktopdateringer er kun tilgængelige for Universal Analytics-ejendomme. Klassiske Analytics-ejendomme eller Universal Analytics-ejendomme, der bruger en ældre indsamlingsmetode såsom ga.js JavaScript-biblioteket, får ikke adgang til alle fremtidige produktændringer.

Google bruger Google Analytics (herunder funktionerne i Universal Analytics) i overensstemmelse med vores privatlivspolitik for at opnå en bedre forståelse af, hvordan vores produkter bruges. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger vores egne produkter.