Sobre Universal Analytics

Més funcions, informació més completa

Universal Analytics us ofereix un conjunt de funcions que canvien la manera com es recopilen i organitzen les dades al compte d'Analytics, a fi que entengueu millor com interaccionen els usuaris amb el vostre contingut en línia.

With Universal Analytics, you can analyze all your digital devices!

Avantatges de Universal Analytics

Connecteu diversos dispositius, sessions i dades d'interacció amb el User ID

El paràmetre User ID és una funció de Universal Analytics que podeu utilitzar per associar diverses sessions (i tota l'activitat que contenen) amb un identificador únic. En enviar un identificador únic i les dades d'interacció relacionades a Analytics, tota l'activitat s'atribueix, als informes, a un únic usuari. Amb el User ID, podeu obtenir un recompte d'usuaris més precís, analitzar l'experiència de l'usuari que ha iniciat la sessió i obtenir accés als nous informes multidispositiu. Obteniu més informació sobre el User ID.

Obteniu un codi de seguiment nou i més flexible que us permeti recopilar dades de qualsevol dispositiu digital

Universal Analytics presenta tres versions noves de codis de seguiment que podeu implementar per satisfer les vostres necessitats tècniques concretes. Feu servir la biblioteca de JavaScript gtag.js per a llocs web, els SDK d'Analytics (v2.x o posterior) per al seguiment d'aplicacions mòbils i el Protocol de mesurament per a altres dispositius digitals, com ara videoconsoles i quioscos d'informació.

Tots els mètodes de recopilació nous estan dissenyats per a desenvolupadors, de manera que podeu establir i personalitzar el codi de seguiment amb més facilitat. En concret, el seguiment entre dominis per a llocs web s'ha simplificat de manera considerable i és més precís.

Feu servir opcions de configuració simplificades i més accessibles

Universal Analytics proporciona més opcions de configuració que podeu controlar des de la pàgina Administrador del compte:

Podreu crear mètriques i dimensions personalitzades per recopilar dades úniques per a la vostra empresa.

Les mètriques i les dimensions personalitzades són com les predeterminades, però de creació pròpia. Les podeu utilitzar per recopilar les dades de les quals Analytics no fa un seguiment automàtic. Obteniu més informació sobre les dimensions i les mètriques personalitzades.

Implementació del comerç electrònic millorat

Un cop hàgiu implementat Universal Analytics, podeu etiquetar el vostre lloc web amb el connector ec.js i, després, utilitzar els informes Comerç electrònic millorat per analitzar el comportament dels usuaris quan busquen productes o fan adquisicions, l'èxit dels esforços de màrqueting, tant interns com externs, i el rendiment econòmic dels vostres productes.

Manteniu-vos al dia amb funcions noves i actualitzacions

Amb Universal Analytics, podeu fer servir tots els informes i les eines estàndard d'Analytics, però a més tindreu accés a funcions noves.

Les funcions noves i les actualitzacions de productes només estan disponibles per a propietats de Universal Analytics. Les propietats clàssiques d'Analytics o les propietats de Universal Analytics que utilitzen un mètode de recopilació anterior, com ara la biblioteca de JavaScript ga.js, no tenen accés a tots els canvis de productes posteriors.

Google fa servir Analytics (i això inclou les funcions de Universal Analytics) d'acord amb la nostra política de privadesa per entendre millor els nostres productes. Obteniu més informació sobre com utilitzem els nostres productes.
Ha resultat útil aquest article?