Crear i utilitzar taules personalitzades

Aquesta funció només està disponible a Analytics 360, que forma part de Google Marketing Platform.
Obteniu més informació sobre Google Marketing Platform.
Contingut d'aquest article:

Crear una taula personalitzada

Per crear taules personalitzades, heu de tenir la funció d'editor al nivell de compte o de propietat.

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administració i aneu a la propietat en qüestió.
  3. A la columna PROPIETAT, feu clic a Taules personalitzades.
  4. Feu clic a +Taula personalitzada nova.
  5. Escriviu un títol.
  6. Seleccioneu una visualització al menú desplegable Visualització.
  7. Feu clic a +afegeix una dimensió; podeu afegir fins a sis dimensions.
  8. Feu clic a +afegeix una mètrica; podeu afegir fins a 25 mètriques.
  9. Si voleu, feu clic a +afegeix un segment; podeu afegir fins a quatre segments.
  10. Si voleu, feu clic a +afegeix un filtre.
    Podeu incloure en total sis dimensions en una taula personalitzada. Tanmateix, incloure un filtre en una dimensió és el mateix que incloure la dimensió mateixa. Per tant, una taula personalitzada pot incloure en total sis dimensions filtrades o sense filtre.

Per exemple, podeu aplicar un filtre a cadascuna de les sis dimensions que heu afegit al pas 7 i tindreu en total sis dimensions amb sis filtres. No podeu afegir un filtre en una dimensió nova, perquè ja heu utilitzat les sis. O bé, per exemple, si heu afegit només cinc dimensions, podeu afegir un filtre a una sisena dimensió.
  11. Feu clic a Desa.

Un cop creada una taula personalitzada, poden transcórrer fins a dos dies abans que les dades sense mostrejar s'incloguin als informes Taules personalitzades de la pestanya Personalització. Aleshores, tindreu les dades de tots dos dies a partir del moment en què hàgiu creat la taula.

Analytics també afegeix les dades dels 30 dies anteriors a la creació de la taula. En circumstàncies normals, podeu veure aquestes dades de l'historial des del moment en què les noves dades sense mostrejar estan disponibles (al cap de dos dies, aproximadament). Tanmateix, quan el sistema d'Analytics fa el manteniment rutinari de la vostra propietat, les dades de l'historial poden tardar fins a 40 dies a mostrar-se. Si s'està fent el manteniment rutinari de la propietat, veureu un missatge d'avís a la taula.

Utilitzar els informes de les taules personalitzades

Per accedir als informes generats a partir de les taules personalitzades, aneu a la secció Taules personalitzades de la pestanya Personalització. Assegureu-vos que hàgiu seleccionat la visualització en què heu creat la taula personalitzada.

Els informes són visibles per a tots els usuaris que tinguin, com a mínim, la funció de lector a la visualització.

Per accedir a una taula personalitzada, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administració i aneu a la propietat en qüestió.
  3. Seleccioneu la pestanya Personalització (a la part superior de totes les pàgines d'Analytics).
  4. A la navegació de l'esquerra, feu clic a Taules personalitzades per desplegar la llista. A continuació, seleccioneu la taula personalitzada que vulgueu visualitzar.

Les taules personalitzades també es fan servir quan feu una sol·licitud d'informe estàndard que pugui satisfer una de les vostres taules personalitzades. Per exemple, si afegiu una dimensió secundària a un informe estàndard i l'informe resultant coincideix amb una definició de taula personalitzada (o amb un subconjunt de la definició), es farà servir la taula personalitzada.

Quan visualitzeu un informe que utilitzi una taula personalitzada, ajusteu l'interval de dates de manera que la data d'inici sigui posterior a la data de creació de la taula.

Gestió de les taules personalitzades

Un cop hàgiu creat una taula personalitzada, les dades corresponents no es podran tornar a processar i, per tant, no podreu editar-la ni modificar-la. Per suprimir una taula personalitzada, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administració i aneu a la propietat en qüestió.
  3. A la columna PROPIETAT, feu clic a Taules personalitzades.
  4. Feu clic a Accions a la fila corresponent a la taula que vulgueu suprimir i, a continuació, seleccioneu Suprimeix.

Podeu crear fins a 100 taules personalitzades per propietat. Podeu visualitzar l'ús de quota de la propietat en qualsevol moment al costat del botó +Taula personalitzada nova.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!