Sobre les taules personalitzades

Obtenir dades sense mostrejar ràpidament per als conjunts de dades més importants
Aquesta funció només està disponible a Analytics 360, que forma part de Google Marketing Platform.
Obteniu més informació sobre Google Marketing Platform.

Analytics pot mostrejar les dades perquè pugueu accedir més ràpidament als informes estàndard i personalitzats. Ara bé, és possible que en alguna ocasió us calgui accedir a totes les dades d'un conjunt de mètriques i dimensions concret. Amb les taules personalitzades podeu especificar la combinació de mètriques, dimensions, segments i filtres que voleu que Analytics processi cada dia sense mostrejar. Els informes que coincideixen amb un subconjunt de la configuració1 de la taula personalitzada poden accedir a aquesta taula de manera predeterminada, fet que us permet obtenir dades sense mostrejar ràpidament.

Contingut d'aquest article:

Exemple

Teniu un informe personalitzat que es basa en les dades d'un gran nombre de sessions i, per això, sempre es mostreja. Inclou les dimensions Ciutat i Navegador i les mètriques Sessions, Visualitzacions de pàgina i Percentatge de rebots. Podeu crear una taula personalitzada que inclogui aquestes dimensions i mètriques exactes. Des del moment en què creeu la taula, Analytics recollirà dades sense mostrejar per a l'informe personalitzat.

Permisos i límits

Per crear taules personalitzades, heu de tenir la funció d'editor del nivell de propietat. Podeu crear fins a 100 taules personalitzades per propietat. Per veure l'ús de quota de la propietat en qualsevol moment, aneu a la secció Administració i, a continuació, a Taules personalitzades al nivell de propietat. Aquí també podeu visualitzar totes les taules personalitzades que hagin creat els altres editors del compte.

Qualsevol usuari que tingui, com a mínim, la funció de lector a la visualització en què hàgiu creat la taula personalitzada podrà veure l'informe generat a partir d'aquesta taula.

A més, les taules personalitzades, igual que les taules estàndard processades diàriament, tenen un límit de files úniques de dades que es poden emmagatzemar al dia. Tanmateix, a diferència de les taules estàndard, el límit diari de les taules personalitzades és d'un milió de files úniques per als clients d'Analytics 360, és a dir, 925.000 files més que el límit normal de 75.000. Quan es generen més d'un milió de files úniques al dia en una taula determinada, Analytics emmagatzema els primers N valors3 i crea una fila "(other)" per a les combinacions de valors restants. Consulteu l'article Entrades "(other)" dels informes per obtenir més informació sobre la fila "(other)".

Dades que es poden incloure

En una taula personalitzada no es poden incloure totes les mètriques ni totes les dimensions, de la mateixa manera que no tots els informes poden utilitzar taules personalitzades. Els segments basats en usuaris no es poden incloure. La manera d'emmagatzemar les dades en els informes següents, o d'accedir-hi, impedeix que es puguin utilitzar les dades de les taules personalitzades: Visualització del flux de trànsit, Optimització en cercadors, Embuts de conversió multicanal i Atribució.

Processament i disponibilitat

Un cop creada una taula personalitzada, poden transcórrer fins a dos dies abans que les dades sense mostrejar s'incloguin als informes Taules personalitzades. Aleshores, tindreu les dades de tots dos dies a partir del moment en què hàgiu creat la taula.

Analytics també afegeix les dades dels 30 dies anteriors a la creació de la taula. En circumstàncies normals, podeu veure aquestes dades de l'historial des del moment en què les noves dades sense mostrejar estan disponibles (al cap de dos dies, aproximadament). Tanmateix, quan el sistema d'Analytics fa el manteniment rutinari de la vostra propietat, les dades de l'historial poden tardar fins a 40 dies a mostrar-se. Si s'està fent el manteniment rutinari de la propietat, veureu un missatge d'avís a la taula.

Un cop creada una taula personalitzada, Google Analytics prova d'accedir a les dades que conté per a les consultes que fan servir les mateixes dimensions i mètriques, o bé un subconjunt d'aquestes dimensions i mètriques; per exemple, per als informes personalitzats o quan s'utilitza l'API de Google Analytics.

Tanmateix, segons la combinació de mètriques i dimensions, pot haver-hi casos en què Analytics no sigui capaç d'utilitzar les dades de la taula personalitzada; si és el cas, farà la consulta amb les dades de la taula agregada estàndard. En conseqüència, pot ser que el grau de mostreig dels resultats de la consulta sigui més alt del que estava previst. Us recomanem, per tant, que les consultes de l'API i els informes personalitzats concordin amb les definicions de la taula personalitzada sempre que sigui possible a fi d'evitar aquest excés de mostreig.

Per accedir a l'historial de dades sense mostrejar, és possible que pugueu baixar els informes sense mostrejar.

Recursos relacionats

1 Un informe pot accedir a les dades d'una taula personalitzada si coincideix amb un subconjunt de les mètriques, dels segments i dels filtres de la taula. La taula personalitzada pot incloure més mètriques, segments i filtres dels que s'especifiquen a l'informe, però ha de contenir almenys tots els de l'informe.

3 Per determinar les combinacions de valors principals, ordeneu la taula per la mètrica pertinent (p. ex., Sessions, Pàgines visualitzades, Transaccions, etc.). A continuació, les combinacions de valors de dimensió de volum més baix s'agreguen a l'entrada "(other)".

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!