Mobilapp – rapporten Översikt

Se en översikt över appresultatet.

Rapporten Appöversikt är en översikt över de viktigaste uppgifterna från samtliga Mobile App Analytics-rapporter. Använd den här rapporten när du vill bedöma det allmänna resultatet av appen och följa datatrender från de primära rapportområdena Förvärv, Målgrupp, Beteende och Konverteringar. Appöversikten är standardrapporten för appar.

Du kan anpassa översiktsrapporten med hjälp av verktygen i menyfältet högst upp. Om du vill se andra uppgifter i rapporten kan du ändra datumintervallet eller lägga till ett segment. Dela rapporten med andra via e-post eller genom att exportera den till ett annat format (till exempel CSV, PDF, TSV). Håll muspekaren över en punkt i ett linjediagram eller på kartan om du vill se fler detaljer, eller klicka på rapportnamnet om du vill se hela rapporten. Alla inställningar som du ändrar i översiktsrapporten, till exempel när du ändrar ett datum eller lägger till ett segment, tillämpas på alla rapporter tills du tar bort dem eller loggar ut från ditt Analytics-konto.

Rapporten Appöversikt visas inte i översikten. Vissa rapportöversikter visas inte när du klickar på Lägg till i översikten eller Genvägar i rapporten.