Appoversikt-rapporten for mobilenheter

Se et sammendrag av appresultatene.

Med Appoversikt-rapporten får du et sammendrag av de viktigste dataene fra samtlige Analytics for mobilapper-rapporter. Bruk denne rapporten for å evaluere den generelle tilstanden til appen din, og for å følge datatrender fra de viktigste rapporteringsområdene: Brukeranskaffelse, Målgruppe, Atferd og Konverteringer. Appoversikten er standardrapporten for appområder.

Tilpass oversiktsrapporten ved hjelp av verktøyene på den øverste menylinjen. Hvis du vil se andre data i rapporten, kan du endre datoperioden eller legge til et segment. Del rapporten via e-post eller ved å eksportere den i et annet format (f.eks. CSV, PDF, TSV osv.). Hold markøren over et punkt på et linjediagram eller kartet for å se flere detaljer, eller klikk på rapporttittelen for å komme til den fullstendige rapporten. Alle innstillinger du eventuelt endrer i Oversikt-rapporten, for eksempel en datoendring eller et nytt segment, gjelder for alle rapportene til du fjerner innstillingen eller logger av Analytics-kontoen din.

Appoversikt-rapporten støttes ikke i oversikten. Enkelte rapportsammendrag blir ikke vist når du klikker på Legg til i oversikten eller Snarveier i denne rapporten.