Mobiilisovelluksen yleiskatsaus -raportti

Sovelluksen tehokkuutta koskevan yhteenvedon näyttäminen

Sovelluksen yleiskatsaus -raportti on yhteenveto kaikkien Mobiilisovelluksen analyysi -raporttien olennaisista tiedoista. Raportin avulla voit arvioida sovelluksen yleiskunnon ja seurata tietotrendejä eri raportointialueilla, jotka ovat hankinta, yleisö, käyttäytyminen ja konversiot. Sovelluksen yleiskatsaus on sovellusomaisuuden oletusraportti.

Voit muokata Yleiskatsaus-raporttia yläreunan valikkorivin työkaluilla. Jos haluat tarkastella eri tietoja, vaihda ajanjaksoa tai lisää segmentti. Voit jakaa raportin sähköpostitse tai lähettää sen eri tiedostomuodossa (esimerkiksi CSV-, PDF- tai TSV-muodossa). Saat lisätietoja, kun viet hiiren osoittimen viivakaavion pisteen päälle. Voit avata koko raportin klikkaamalla raportin otsikkoa. Kaikki Yleiskatsaus-raportin asetuksiin tekemäsi muutokset, kuten päivämäärän vaihto tai segmentin lisääminen, vaikuttavat kaikkiin raportteihin siihen asti, että poistat muutokset tai kirjaudut ulos Analytics -tilistä.

Sovelluksen yleiskatsaus -raporttia ei tueta hallintapaneelissa. Kaikkia raporttiyhteenvetoja ei näytetä, kun klikkaat tämän raportin kohtaa Lisää hallintapaneeliin tai Oikopolut.