Públic de les aplicacions per a mòbils

Obtenir més informació sobre les característiques dels usuaris de mòbils

L'informe Públic us ajuda a conèixer les persones que utilitzen la vostra aplicació: on són, amb quina freqüència i durant quant temps utilitzen l'aplicació i quins dispositius solen fer servir. Les dades d'aquests informes us poden ajudar a descobrir mercats nous i a millorar el rendiment de l'aplicació.

Contingut d'aquest article:

Visió general

Obteniu una visió general de les sessions i el públic, com ara la durada mitjana de la sessió, el nombre total de visualitzacions de la pantalla, les pantalles visualitzades per sessió (Pantalles/Sessió), el percentatge d'usuaris nous i usuaris recurrents, els idiomes i les ubicacions geogràfiques principals dels usuaris. Passeu el cursor per sobre de les seccions dels informes Versions de SO i Operadors de xarxa principals per veure més detalls, o bé feu clic al títol per consultar l'informe complet.

Usuaris actius

Aquest informe us permet veure amb quina freqüència els usuaris interaccionen amb la vostra aplicació i comparar els percentatges d'abandonament del procés de conversió en diversos períodes de temps.

Els usuaris s'agrupen per nombre d'usuaris únics que han interaccionat amb l'aplicació en el transcurs d'un període d'n dies, concretament, 1 dia, 7 dies, 14 dies o 30 dies. Els grups d'n dies inclouen l'últim dia de cada interval de dates actiu.

De manera predeterminada, el gràfic lineal només representa els usuaris actius d'1 dia. Per comparar les dades dels usuaris actius el darrer dia, 7 darrers dies, 14 darrers dies i 30 darrers dies al mateix gràfic, activeu la casella de selecció de cada mètrica que hi ha a sobre del gràfic.

Valor del cicle de vida del client

Descobriu el valor que tenen els diferents usuaris per a la vostra empresa en funció del rendiment que us hagin donat al llarg del cicle de vida en diverses sessions. Per exemple, podeu consultar el valor del cicle de vida dels clients que hàgiu captat per correu electrònic o mitjançant cerques de pagament. Aquesta informació us permet trobar la manera més rendible d'assignar els recursos de màrqueting per adquirir aquests usuaris. Més informació

Versions de l'aplicació

Compareu els rendiments de diferents versions de l'aplicació. En funció dels criteris que feu servir per presentar versions noves, podeu utilitzar aquest informe per comparar un canvi a gran escala o un ajust de funció concret.

Per tal que es mostrin dades en aquest informe, cal que inclogueu el mateix identificador de seguiment de propietat en totes les versions d'una aplicació.

Anàlisi de cohort

Una cohort és un grup d'usuaris amb una característica en comú que s'identifica en aquest informe mitjançant una dimensió de Google Analytics. Per exemple, els usuaris que comparteixen la mateixa data d'adquisició pertanyen a la mateixa cohort. L'informe "Anàlisi de cohort" us permet aïllar i analitzar el comportament de les cohorts. Més informació

Explorador d'usuari

Aïlleu i examineu el comportament d'usuaris concrets en lloc d'analitzar el comportament global de tots els usuaris. El comportament dels usuaris concrets s'associa amb l'identificador de client o d'usuari. Més informació

Dades demogràfiques i Interessos

Les dades de Dades demogràfiques i Interessos proporcionen informació sobre l'edat i el sexe dels usuaris, juntament amb els interessos que indiquen durant el procés de navegació i les activitats de compra. Podeu utilitzar aquesta informació per optimitzar les versions de la vostra aplicació per a determinats grups demogràfics o per orientar els anuncis integrats a l'aplicació de forma precisa.

Obteniu més informació sobre les dades de Dades demogràfiques i d'Interessos.

Informació geogràfica

Descobriu qui utilitza la vostra aplicació arreu del món. És popular en una regió o per a un grup d'idiomes concrets? L'utilitza un grup d'usuaris que no esperàveu? Segons les dades que us mostrin aquests informes, podeu decidir si voleu arribar a un públic més ampli o preferiu concentrar-vos en orientar els anuncis a una regió en concret.

Com que les dades d'ubicació geogràfica es basen en els dispositius mòbils, és possible que les dades al nivell de ciutat no siguin estables. Les dades d'ubicació corresponent a la regió, a l'estat i al país són més precises.

Comportament

Els informes Comportament inclouen les dimensions Nous/recurrents, Fidelització, Visites recents i Durada de la sessió. Amb això podeu comprendre els aspectes següents:

• La proporció d'usuaris nous i recurrents, amb la qual cosa sabreu si esteu atraient usuaris nous i si sabeu mantenir els existents (Nous/recurrents).
  • La interacció dels usuaris amb la vostra aplicació, demostrada pel nombre de sessions que inicien, la durada d'aquestes sessions, la quantitat de pantalles diferents que visualitzen i la rapidesa amb què assoleixen els objectius (Fidelització).
  • Els dies que passen entre una sessió i una altra (Visites recents).
  • El temps que els usuaris passen en una sessió (Durada de la sessió).

Dispositius i xarxa

Aquest informe descriu els dispositius, els sistemes operatius i les xarxes que s'han utilitzat per accedir a una aplicació. Feu servir aquestes dades per optimitzar l'aplicació per als sistemes operatius, les resolucions de pantalla i els dispositius més utilitzats.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!