Conversions de les aplicacions per a mòbils: informes Objectius i Comerç electrònic

Descobriu el valor real de les aplicacions per a mòbils.

Utilitzeu els informes de conversió per fer un seguiment dels objectius de rendiment i d'ingressos.

Els Objectius són una manera versàtil de mesurar el grau de compliment dels vostres objectius personalitzats per part de l'aplicació. Podeu establir objectius individuals per fer el seguiment d'accions concretes, com ara la durada mínima d'una sessió o l'assoliment d'un determinat nivell de joc, i utilitzar els informes per avaluar les conversions o els percentatges d'assoliment d'aquestes accions.

Els informes Comerç electrònic us permeten fer el seguiment de dades de compra a una aplicació, com ara les vendes de productes o serveis, els ingressos totals i els ingressos per transacció. També podeu fer el seguiment del nombre mitjà de sessions necessari per finalitzar una transacció.

És necessari realitzar una configuració addicional al compte de Analytics per als informes Objectius i Comerç electrònic. També cal modificar el codi font de l'aplicació per a Comerç electrònic. No es mostraran dades en aquests informes fins que no completeu la configuració addicional necessària.

Contingut d'aquest article:

Objectius

Seguiu les instruccions per configurar Objectius. Els processos de visualització d'informes d'un lloc web o d'una aplicació són els mateixos.

Un cop hàgiu completat la configuració dels objectius, veureu les dades als informes que es descriuen aquí. De manera predeterminada, en aquests informes es mostren dades de tots els vostres objectius. Per veure les dades d'un objectiu concret en qualsevol informe, seleccioneu-ne un al menú desplegable Opcions dels objectius situat sobre la pestanya Visió general.

Visió general

Obtingueu un resum de rendiment dels vostres objectius. Consulteu el nombre d'assoliments d'objectiu, el percentatge de conversions i el percentatge d'abandonaments, i qualsevol valor que pugueu tenir associat als vostres objectius. També podeu consultar una llista de les millors ubicacions d'assoliment de l'objectiu o de les pantalles amb un percentatge de conversions més alt.

Pantalles objectiu

La ubicació d'assoliment de l'objectiu us permet veure el rendiment de cada pantalla respecte dels objectius, com ara el nombre total d'assoliments d'objectiu i el valor de l'objectiu total associat a cada pantalla.

Flux d'objectius

L'informe "Flux d'objectius" mostra el camí que han seguit els usuaris fins a un objectiu. Aquest informe us pot ajudar a saber en quina mesura els usuaris han complert un objectiu segmentat a la vostra aplicació. L'informe Flux d'objectius és el mateix per a les propietats web i d'aplicació. Per obtenir més informació, llegiu els articles sobre el Flux d'objectius.

L'informe "Flux d'objectius" forma part del conjunt d'informes "Visualització del flux". Llegiu els articles Sobre els informes de flux i Ús dels informes de flux.

Comerç electrònic

Després de configurar el seguiment del comerç electrònic, veureu els informes següents al compte:

Visió general

Utilitzeu l'informe "Visió general" per obtenir un resum de les dades de comerç electrònic, com els ingressos, el nombre total de transaccions, el percentatge de sessions que han inclòs una transacció (Percentatge de conversions de comerç electrònic) i el valor mitjà de les transaccions que s'hagin produït a l'aplicació. També podeu veure els productes que més es venen i amb quin percentatge contribueix cadascun d'ells al total de vendes.

Rendiment del producte

Analitzeu les mètriques dels productes, com ara la quantitat total venuda, el nombre de compres úniques i els ingressos de productes. En funció dels camps d'article i de transacció que incloeu a la configuració del comerç electrònic, també podeu veure les categories de productes i els SKU.

Recordeu que podeu definir què és un "producte" quan configureu el seguiment del comerç electrònic i que podeu incloure compres digitals intangibles, com ara l'accés a un nivell superior d'un joc o un paquet d'informació.

Rendiment de les vendes

Vegeu les dates i els ingressos de totes les vendes. De manera predeterminada, en aquests informes es mostren les dades dels ingressos totals. Feu clic als enllaços Percentatge de conversions i Valor mitjà de les comandes de la pestanya Explorador per veure altres dades.

Transaccions

Vegeu dades més detallades de les transaccions, com ara els impostos, l'enviament i les tarifes addicionals corresponents a cada transacció.

Temps fins a la compra

Obteniu més informació sobre el nombre de dies necessari per a cada transacció.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!