Sobre l'informe Flux d'objectius

Visualitzeu les vostres conversions per objectiu.

L'informe Flux d'objectius mostra el camí que ha seguit el trànsit a través d'un embut de conversió fins a una conversió per objectiu. Aquest informe us pot ajudar a veure si els usuaris naveguen pel contingut de la manera esperada o bé a detectar possibles problemes, com ara percentatges d'abandonament de conversió elevats o retorns inesperats al contingut anterior.

Contingut d'aquest article:

Prerequisits de l'informe Flux d'objectius

Per utilitzar l'informe Flux d'objectius, heu de tenir objectius configurats. A més, per millorar la informació que obtindreu, heu de combinar objectius i embuts de conversió.

Accedir a l'informe Flux d'objectius

Per veure l'informe Flux d'objectius, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Accediu a la visualització que us interessi.
  3. Obriu la pestanya Informes.
  4. Seleccioneu Conversions > Objectius > Flux d'objectius.

Per a què serveix l'informe Flux d'objectius

L'informe Flux d'objectius facilita la resposta a preguntes del tipus següent:

• En quin punt entren els usuaris a l'embut de conversió? Al primer pas o en algun punt intermedi?
  • Es produeixen moltes sortides inesperades en un pas intermedi de l'embut de conversió?
  • Hi ha cap punt en què el trànsit torni enrere?
  • Hi ha cap segment del trànsit que actuï de manera diferent dels altres? Aquest segment genera conversions amb més o menys freqüència?

Si un segment del trànsit es comporta de manera diferent de com voldríeu en un pas concret, examineu el contingut. És possible que trobeu que un element no es renderitza correctament o que la navegació des de la perspectiva de l'usuari és diferent de la que esperàveu en configurar l'embut de conversió. Després de l'avaluació i de fer les correccions necessàries, torneu a consultar l'informe Flux d'objectius al cap d'unes quantes setmanes per veure si els canvis que heu fet han millorat el percentatge de conversions d'aquest objectiu concret.

Limitacions de l'informe Flux d'objectius

Les dades dels objectius no es processen de la mateixa manera que les dades habituals d'Analytics. Obteniu més informació sobre les funcions amb el processament de dades no estàndard.

Passos següents

Si ja heu creat com a mínim un objectiu i n'heu recopilat algunes dades, accediu a l'informe Flux d'objectius i coneixeu-lo a fons. Per obtenir informació sobre com es configura l'informe i sobre com s'utilitzen les opcions de visualització diferents, llegiu l'article Utilitzar els informes de flux

Quan tingueu una idea general de la manera com funciona l'informe Flux d'objectius, llegiu els articles d'"Exemple" sobre aquest tema per obtenir algunes recomanacions específiques sobre com l'informe us pot resultar útil per optimitzar el contingut i per resoldre problemes.